Netflix: Αυτές είναι οι νέες 5 ταινίες που ξεχωρίζουν

To Νetflix κυκλοφόρησε νέες ταινίες - Αυτές είναι οι 5 καινούριες που ξεχωρίζουν στην πλατφόρμα, οι οποίες και θα σου κάνουν συντροφιά - Τα ψυχολογικά θρίλερ είναι αυτά που πρωταγωνιστούν. 

Netflix: Αυτές είναι οι νέες 5 ταινίες που ξεχωρίζουν

1) Κάποιος μπήκε στο σπίτι σου

Υπόθεση: Από τους παραγωγούς του "Stranger Things" και του franchise "Το Κάλεσμα", μια τελειόφοιτος λυκείου (Sydney Park) και η υπόλοιπη τάξη του νέου της σχολείου γίνονται στόχος ενός μασκοφόρου δολοφόνου που σκοπεύει να αποκαλύψει στον κόσμο τα πιο σκοτεινά τους μυστικά. Πρόκειται για μία ταινία τρόμου που βασίζεται στο best seller βιβλίου του New York Times από τη συγγραφέα Stephanie Perkins. Το φιλμ έρχεται σε σκηνοθεσία από τον Patrick Brice και σενάριο του Henry Gayden, ενώ πρωταγωνιστούν μεταξύ άλλων και οι Sydney Park, Sarah Dugdale, Kayla Heller.

2) Ο Ένοχος

Υπόθεση: Το σκοτεινό ψυχολογικό θρίλερ που πρωταγωνιστεί ο Τζέικ Γκίλενχαλ. Η ταινία αποτελεί ριμέικ του ομότιτλου δανέζικου θρίλερ του 2018, η σκηνοθεσία της ανήκει στον Αντουάν Φουκουά (με τον οποίο ο πρωταγωνιστής είχε συνεργαστεί ξανά το 2015 στην ταινία “Southpaw”), ενώ το σενάριο της έγραψε ο σεναριογράφος του της δημοφιλούς σειράς “True Detective”, Νικ Πιζολάτο. Η ταινία διαδραματίζεται μέσα σ΄ ένα μόνο βράδυ. Ο χωρισμένος και ασθματικός Τζο Μπέιλορ (Γκίλενχαλ) είναι ένας αξιωματικός της αστυνομίας που, για κάποιο λόγο που δε γνωρίζουμε, έχει υποβιβαστεί και σηκώνει τηλέφωνα στο τηλεφωνικό κέντρο έκτακτης ανάγκης 911. Κάποια στιγμή δέχεται μια κλήση από μια τρομαγμένη γυναίκα και από την εμπειρία του καταλαβαίνει πως κάτι πολύ σοβαρότερο συμβαίνει.

3) Το Ψαρόνι

Υπόθεση: Μια νέα τρυφερή δραματική κωμωδία με τίτλο Το Ψαρόνι (The Starling) έκανε πριν λίγες μέρες πρεμιέρα στο Netflx και η υπόθεση της κινείται γύρω από μια γυναίκα που βίωσε μια απώλεια και προσπαθεί να προσαρμοστεί στη ζωή, ενώ κάποια στιγμή έρχεται αντιμέτωπη με ένα ατίθασο πουλί που κατέλαβε τον κήπο της. Ο άντρας της προσπαθεί και εκείνος να προχωρήσει και να αντιμετωπίσει τη θλίψη του.

4) Διάρρηξη

Yπόθεση: Το Netflix έχει κυκλοφορήσει το γεμάτο αγωνία τρέιλερ της νέας ταινίας θρίλερ “Διάρρηξη” (Intrusion), σε σκηνοθεσία του Adam Salky με πρωταγωνιστές τους Freida Pinto και Logan Marshall-Green. Η ταινία ακολουθεί ένα αντρόγυνο που μετακομίζει σε μια μικρή πόλη, και μια εισβολή στο σπίτι προκαλεί τραύματα στη γυναίκα και της γεννά υποψίες ότι ο κόσμος γύρω τους δεν είναι αυτό που φαίνεται.

5) Βόρειο Οχυρό

Υπόθεση: Έχοντας βαρεθεί τις μικροϋποθέσεις, τρεις μπάτσοι στη Μασσαλία ελπίζουν να ξεσκεπάσουν ένα κύκλωμα ναρκωτικών. Η απαίτηση ενός πληροφοριοδότη, όμως, ανατρέπει τα πάντα.

Netflix: Πέντε νέες σειρές που θα σου κάνουν τώρα συντροφιά