«Φάρμα»: Οι άνθρωποι του ΑΝΤ1 θέλουν στο παιχνίδι τον Γιώργο Ανατολάκη! (vid)

Ο ΑΝΤ1 θέλει στη φετινή «Φάρμα» τον παλαίμαχο άσο του Ολυμπιακού, Γιώργο Ανατολάκη

«Φάρμα»: Οι άνθρωποι του ΑΝΤ1 θέλουν στο παιχνίδι τον Γιώργο Ανατολάκη! (vid)

Η «Φάρμα» μετά τις καταστροφές από τις πυρκαγιές επιστρέφει και οι άνθρωποι του ΑΝΤ1 θέλουν ένα όνομα- κράχτη που θα κάνει τη διαφορά, όπως έκανε στην περυσινή σεζόν ο Στράτος Τζώρτζογλου που κέρδισε το κοινό με την παρουσία του.

Μετά τον ντόρο που έγινε τον τελευταίο μήνα γύρω από το όνομά του θεωρούν ότι ο Γιώργος Ανατολάκης έχει όλο το πακέτο για το παιχνίδι.

Θυμίζουμε ότι ο πρώην διεθνής ποδοσφαιριστής του Ολυμπιακού, μέλος της μεγάλης ομάδας του συλλόγου με τα 7 σερί πρωταθλήματα, αλλά και βουλευτής του ΛΑΟΣ μετά από μία σειρά λάθος επιλογών έφτασε το 2021 να μεταφέρει ανταλλακτικά αυτοκινήτων με το σκούτερ του, για να επιβιώσει.

Οι άνθρωποι της παραγωγής εξετάζουν σοβαρά την περίπτωση του πρώην ποδοσφαιριστή. Αν προχωρήσει το deal θα είναι σίγουρα ένα από τα τηλεοπτικά «μπαμ» της χρονιάς για το reality του ΑΝΤ1 καθώς το κανάλι θα έχει κλείσει ένα από τα πιο πολυσυζητημένα πρόσωπα.

Οι προθέσεις του πρώην άσου του Ολυμπιακού και του Ηρακλή, δεν έχουν γίνει ακόμα γνωστές από το ρεπορτάζ και θα φανούν πιθανότατα μετά την επισημοποίηση της πρότασης από τους ανθρώπους της παραγωγής στο πρόσωπό του.

Πηγή: dailymedia.com.gr