Ταινίες στην τηλεόραση (4/10): Έρχεται το Bumblebee

Αυτές είναι οι ταινίες που ξεχωρίζουν στην ελληνική τηλεόραση, για την Δευτέρα 4 Οκτωβρίου - Έρχεται το Bumblebee.

Ταινίες στην τηλεόραση (4/10): Έρχεται το Bumblebee

Bumblebee (ΟPEN, 01.30)

Υπόθεση: Aμερικανική ταινία του Τράβις Νάιτ, με τους Χέιλι Στάινφελντ, Τζον Σένα, Τζον Ορτίζ.Κυνηγημένο από τον πλανήτη του, ένα Ότομποτ φτάνει το 1987 στη Γη. Λίγο αργότερα η 18χρονη Τσάρλι θα το ανακαλύψει μεταμορφωμένο σε κίτρινο Σκαραβαίο Volkswagen, θα το ονομάσει Μπάμπλμπι και θα ξεκινήσει μαζί του μια σχέση φιλίας με απρόβλεπτη εξέλιξη. Τα πολεμοχαρή και καταστροφολάγνα «Transformers» μεταμορφώνονται σε μια νοσταλγική και ανάλαφρη περιπέτεια με άρωμα Σπίλμπεργκ (πάντα executive producer) της δεκαετίας του ’80.

Tomb Raider: Lara Croft (21:00, ΟPEN)

Υπόθεση: Αμερικανοαγγλική ταινία του Ρόαρ Ούτχαουγκ, με τους Αλίσια Βικάντερ, Ντόμινικ Γουέστ, Ντάνιελ Γου.Η νεαρή Λάρα Κροφτ αναζητά τα ίχνη του μυστηριωδώς εξαφανισμένου πατέρα της και ξεκινάει για τον τελευταίο γνωστό προορισμό του. Περισσότερο περιπέτεια επιβίωσης παρά κυνήγι αρχαίου θησαυρού, η ταινία κινείται στο ασφαλές πλαίσιο ενός μπλοκμπάστερ, με την πρωταγωνίστρια Αλίσια Βικάντερ να αδυνατεί να εκπέμψει το δυναμισμό για τον οποίο είναι διάσημη η ηρωίδα του βιντεοπαιχνιδιού – μάλλον πρόκειται για απλή συνωνυμία.

Killerman (ΑLPHA, 22.20)

Υπόθεση: Αμερικανική ταινία του Μαλίκ Μπάντερ, με τους Λίαμ Χέμσγουορθ, Έμορι Κοέν, Νταϊάν Γκερέρο.Ο Μόε Ντάιαμοντ ασχολείται με ξέπλυμα χρήματος στη Νέα Υόρκη. Μια μέρα, μετά από ένα ατύχημα, θα ξυπνήσει με αμνησία και με μια τσάντα γεμάτη κλεμμένα μετρητά και ναρκωτικά αξίας εκατομμυρίων δολαρίων. Έτσι, ξεκινάει ένας αγώνας να δώσει απαντήσεις στα ερωτηματικά για την ταυτότητά του, ενώ έρχεται αντιμέτωπος με διεφθαρμένους αστυνομικούς.

Delivery Man (STAR, 02:15)

Υπόθεση: Αμερικανική ταινία του Κεν Σκοτ, με τους Βινς Βον, Κρις Πρατ, Κόμπι Σμάλντερς.Ο Ντέιβιντ είναι ένας καθημερινός σαραντάρης με μεγάλα χρέη και μια φιλενάδα που του ανακοινώνει πως είναι έγκυος. Τα προβλήματά του, όμως, μόλις αρχίζουν, καθώς ένας δικηγόρος τον πληροφορεί πως είναι πατέρας 533 ακόμα παιδιών από τη νεανική «θητεία» του ως δωρητή σπέρματος.
Ο Καναδός Κεν Σκοτ διασκευάζει τη γαλλόφωνη κωμωδία του «Daddy Cool», επαναλαμβάνοντας τις ίδιες συναισθηματικές ευκολίες και σεναριακές αφέλειες, που βουλιάζουν όλη τη χαριτωμένη αυτή παρεξήγηση στον αναίτιο μελοδραματικό διδακτισμό.