Squid Game: Θα υπάρξει 2η σεζόν ή όχι; Ο δημιουργός της σειράς του Netflix απαντά

Ο Hwang Dong-hyuk που είναι υπεύθυνος για το νέο σόου-φαινόμενο του Netflix, απαντά για τη νέα σειρά που κάνει θραύση στην πλατφόρμα.

 Squid Game: Θα υπάρξει 2η σεζόν ή όχι; Ο δημιουργός της σειράς του Netflix απαντά

Το Squid Game του Netflix είναι πλέον αναμφίβολα η νέα σειρά-φαινόμενο της υπηρεσίας που έρχεται από την Νότια Κορέα. Όσοι το έχουν παρακολουθήσει (τις εντυπώσεις μας θα βρείτε εδώ) αναρωτιούνται εάν θα υπάρξει 2η σεζόν μετά το αιματοβαμμένο πρώτο "Παιχνίδι του Καλαμαριού".

Υπάρχει ενδεχόμενο Squid Game 2;

Ο ιθύνων νους πίσω από το σόου, Hwang Dong-hyuk, απάντησε στο ενδεχόμενο μιας 2ης σεζόν του Squid Game, λέγοντας στο Variety:

Δεν έχω αναπτύξει ακόμα τα πλάνα μου για το Squid Game 2. Είναι απίστευτα κουραστικό και μόνο που το σκέφτομαι. Αλλά εάν ήταν να το κάνω, σίγουρα δε θα το έκανα μόνος μου. Θα είχα πλάι μου ένα δωμάτιο σεναριογράφων και θα ήθελα κι άλλους σκηνοθέτες να με βοηθούν.

Να θυμίσουμε πως το Squid Game έγραψε και σκηνοθέτησε εξ'ολοκλήρου ο ίδιος του και τα 9 επεισόδια που το απαρτίζουν, επομένως είναι λογικό να χρειάζεται βοήθεια στο να αναπτύξει μια συνέχεια, με οποιαδήποτε μορφή θα είναι αυτή.

Με την απίστευτη πορεία που διαγράφει ήδη είναι μια ανάσα από το να γίνει η πιο δημοφιλής σειρά στην ιστορία του Netflix. Κάτι μας λέει πως μια συνέχεια θα πρέπει να θεωρείται κάπως δεδομένη και δε θα το αφήσει ανεκμετάλλευτο ο streaming κολοσσός.

πηγή: unboxholics