Ταινίες στην τηλεόραση (30/9): «Πορεία δυτικά», «Aquaman», «John Wick»

Δείτε μερικές από τις ταινίες που θα προβληθούν στην ελληνική τηλεόραση την Πέμπτη (30/9). 

Ταινίες στην τηλεόραση (30/9): «Πορεία δυτικά», «Aquaman», «John Wick»

Στις 21:00 το Star θα προβάλει την ταινία «Aquaman». Ο Άρθουρ Κάρι, μισός άνθρωπος, μισός Αταλάντειος, εξερευνά το ταξίδι της ζωής του, ένα ταξίδι, που δεν θα τον αναγκάσει απλώς να συμβιβαστεί με την πραγματική του ταυτότητα αλλά και να ανακαλύψει αν είναι άξιος να εκπληρώσει το δικό του πεπρωμένο.

Να διεκδικήσει δηλαδή το θρόνο του μυθικού βασιλείου, να γίνει βασιλιάς και να εξουσιάσει όλα τα πλάσματα του βυθού, αποτρέποντας τα καταστροφικά σχέδια των εχθρών του.

Έτος: 2018

Διάρκεια: 127 λεπτά

Παίζουν: Τζέισον Μομόα, Άμπερ Χερντ, Γουίλεμ Νταφόε, Νικόλ Κίντμαν, Ντολφ Λούντγκρεν

Σκηνοθεσία: Τζέιμς Γουάν

Την ίδια ώρα το Οpen TV θα προβάλει την ταινία «Πορεία δυτικά». Ο Σίλας Σέλεκ, ένας επικίνδυνος περιπλανώμενος στην άγρια περιοχή του Κολοράντο, συναντά τον νεαρό Τζέι. Όταν διαπιστώνει ότι ο Τζέι έχει έρθει στην Αμερική για να βρει την αγαπημένη του, αποφασίζει να μην τον σκοτώσει, αλλά αντίθετα του προσφέρει προστασία με αντάλλαγμα κάποια χρήματα.

Καθώς στην περιοχή επικρατεί η βία και η προδοσία, ο Τζέι, σύντομα συνειδητοποιήσει ότι η Δύση είναι αμείλικτη με τους αθώους. Ο ρόλος, όμως του Σίλας δίπλα του, εξακολουθεί να παραμένει ένα μυστήριο.

Έτος: 2015

Διάρκεια: 78 λεπτά

Παίζουν: Κόντι Σμιτ-ΜακΦι, Μάικλ Φασμπέντερ, Μπεν Μέντελσον, Κάρεν Πιστόριους, Ρόρι ΜακΚαν

Σκηνοθεσία: Τζον Μακλίν

Tα μεσάνυχτα το Star θα δείξει την ταινία «John Wick». Μετά τον αιφνίδιο θάνατο της αγαπημένης του συζύγου, ο Τζον Γουίκ λαμβάνει ένα τελευταίο δώρο από εκείνη: ένα κουτάβι με το όνομα Ντέιζι.

Ο θρήνος του διακόπτεται απότομα, όταν ο αδίστακτος Ιόσεφ και η συμμορία του εισβάλλουν στο σπίτι του, αφήνοντας τον ίδιο αναίσθητο και τη Ντέιζι νεκρή. Δίχως να το γνωρίζουν, μόλις ξύπνησαν έναν από τους πιο επικίνδυνους δολοφόνους του υπόκοσμου.

Η αναζήτηση του Τζον για το κλεμμένο αυτοκίνητο, που του πήρε η συμμορία, τον οδηγεί σε μια μυστική κοινότητα της Νέας Υόρκης, όπου κάποτε ο ίδιος ήταν ο φόβος και ο τρόμος όλων. Εκεί μαθαίνει ότι ο Ιόσεφ είναι ο μοναχογιός ενός παλιού του συνεργάτη, ο οποίος και εξαπολύει ανθρωποκυνηγητό για τον εντοπισμό του Τζον Γουίκ, προκειμένου να μη φτάσει ποτέ στο γιο του.

Έτος: 2014

Διάρκεια: 95 λεπτά

Σκηνοθεσία: Τσαντ Σταχέλσκι

Παίζουν: Αντριάν Παλίκι, Γουίλεμ Νταφόε, Κιάνου Ριβς, Μάικλ Νίκβιστ, Άλφι Άλεν.