Ταινίες στην τηλεόραση (27/9): «Στα όρια του αύριο», «The iceman», «Υποψίες»

Δείτε μερικές από τις ταινίες που θα προβληθούν στην ελληνική τηλεόραση την Δευτέρα (27/9). 

Ταινίες στην τηλεόραση (27/9): «Στα όρια του αύριο», «The iceman», «Υποψίες»

Στις 21:00 το Open TV θα προβάλει την ταινία «Υποψίες». Ο Κέιλ, ένας νεαρός σε κατ' οίκον περιορισμό υπό αυστηρή επιτήρηση, προσπαθεί να συνηθίσει την απομόνωση μέσα στο σπίτι. Όταν όμως παρατηρώντας πλέον την καθημερινότητα από το παράθυρο, αρχίσει να πιστεύει ότι ο απέναντι γείτονας είναι κατά συρροή δολοφόνος, τα πράγματα θα πάρουν μια άλλη τροπή.

Βασισμένη ελαφρώς στη θρυλική ταινία "Σιωπηλός Μάρτυς" του Άλφρεντ Χίτσκοκ, η ταινία ενθουσίασε κοινό και κριτικούς, ενώ σημείωσε μεγάλη εμπορική επιτυχία.

Έτος: 2007

Διάρκεια: 95 λεπτά

Παίζουν: Σάια Λα Μπεφ, Ντέιβιντ Μορς, Σάρα Ρόμερ, Κάρι Ανν Μος.

Σκηνοθεσία: Ντ. Τζέι. Καρούσο.

Στις 22:20 ο Alpha θα δείξει την ταινία «Στα όρια του αύριο». Στο κοντινό μέλλον μία φυλή εξωγήινων έχει καταλάβει τη Γη, ενώ καμία ανθρώπινη δύναμη δε φαίνεται ικανή να ανακτήσει τον έλεγχο του πλανήτη. Όταν ο αξιωματικός του στρατού, Γουίλιαμ Κέιτζ, καλείται να συμμετάσχει σε μια κρίσιμη πολεμική επιχείρηση, η ζωή του θα πάρει μιαν αναπάντεχη όσο και… τελεσίδικη τροπή.

Αφού σκοτώνεται μέσα σε δευτερόλεπτα, ο Κέιτζ βρίσκει τον εαυτό του σε μια ανεξήγητη δίνη στο χρόνο, που τον αναγκάζει να ζει την ίδια βίαιη μάχη, πολεμώντας και πεθαίνοντας ξανά και ξανά. Το περίεργο όμως είναι ότι σε κάθε μια απ’ αυτές τις μάχες ο Κέιτζ είναι ικανός να προσεγγίζει τους εχθρούς του όλο και πιο στενά, όλο και πιο απειλητικά, με τη βοήθεια της πολεμίστριας των Ειδικών Δυνάμεων, Ρίτα Βρατάσκι. Μα είναι πράγματι νεκρός; Ή συμβαίνει κάτι άλλο;

Έτος: 2014

Διάρκεια: 102 λεπτά

Σκηνοθεσία: Νταγκ Λίμαν

Παίζουν: Τομ Κρουζ, Έμιλυ Μπλαντ, Μπρένταν Γκλίσον, Μπιλ Πάξτον

Ένα τέταρτο μετά τις 02:00 το Star θα προβάλει την ταινία «The iceman». Η πραγματική ιστορία του Ρίτσαρντ Κουκλίνσκι, πολωνικής καταγωγής, που επί περίπου 30 χρόνια ζούσε μια διπλή ζωή: ήταν ένας τρυφερός σύζυγος, ένας αφιερωμένος πατέρας και ταυτόχρονα ένας αδίστακτος κατά συρροή δολοφόνος.

Μετά τη σύλληψή του, ο Κουκλίνσκι ομολόγησε ότι είχε σκοτώσει πάνω από 250 άτομα από το 1954 έως και το 1985, πολλά από τα οποία για λογαριασμό της ιταλοαμερικανικής μαφίας.

Έναντι μιας πρόσθετης αμοιβής, ο Κουκλίνσκι μπορούσε να κάνει τα θύματά του να υποφέρουν πραγματικά. Εκτελούσε τα συμβόλαια θανάτου με ανατριχιαστική ψυχραιμία, αποφασιστικότητα και αποτελεσματικότητα, δίχως ποτέ να απογοητεύει τους πελάτες του.

Υπήρξε ο κορυφαίος εκτελεστής της Μαφίας στην αμερικανική ιστορία, την ίδια ώρα που φιλοξενούσε τους γείτονές του σε χαρούμενες οικογενειακές συγκεντρώσεις στα προάστια του Νιου Τζέρσι.

Έτος: 2012

Διάρκεια: 100 λεπτά

Σκηνοθεσία: Άριελ Βρόμεν

Παίζουν: Μάικλ Σάνον, Κρις Έβανς, Τζέιμς Φράνκο, Ρέι Λιότα, Γουϊνόνα Ράιντερ, Ντέιβιντ Σουίμερ, Στίβεν Ντορφ.