Ταινίες στην τηλεόραση (23/9): «Hunter Killer», «Η κληρονόμος», «Οι ρυθμιστές»

Δείτε μερικές από τις ταινίες που θα προβληθούν στην ελληνική τηλεόραση την Πέμπτη (23/9). 

Ταινίες στην τηλεόραση (23/9): «Hunter Killer», «Η κληρονόμος», «Οι ρυθμιστές»

Στις 21:00 το Star θα προβάλει την ταινία «Hunter Killer». Ο Τζο Γκλας, αναλαμβάνει τη διοίκηση ενός αμερικάνικουν πυρηνικού υποβρυχίου και μια εξαιρετικά επικίνδυνη αποστολή: να σώσει τον εκλεγμένο Ρώσο πρόεδρο, εν μέσω ενός στρατιωτικού πραξικοπήματος, μαζί με μια ομάδα κομάντο, που δρα από ξηράς. Ο,τι θα ακολουθήσει είναι κάτι περισσότερο από ένας αγώνας επιβίωσης.

Έτος: 2018

Διάρκεια: 107 λεπτά

Παίζουν: Τζέραλντ Μπάτλερ, Γκάρι Όλντμαν, Κόμον, Μάικλ Νίκβιστ

Σκηνοθεσία: Τζόνοβαν Μαρς

Μία ώρα μετά το Mega θα δείξει την ταινία «Η κληρονόμος». Η Βέρα Σκαρίμπα είναι μια όμορφη πρώην αεροσυνοδός και σύζυγος του Στέλιου Σκαρίμπα, ευκατάστατου προέδρου της μικρομεσαίας ποδοσφαιρικής ομάδας της Μεγάλης Κατηγορίας «Μαύροι Πάνθηρες». Ζει μια ήσυχη ζωή μεγαλώνοντας τα δυο παιδιά της. ‘Oλα κυλούν ομαλά, μέχρι που μια εξωσυζυγική περιπέτεια του Στέλιου έχει μοιραία κατάληξη. Η Βέρα βρίσκεται ξαφνικά χωρίς σύζυγο και προστάτη – και όταν ανοίγει η διαθήκη του Στέλιου δέχεται ένα δεύτερο πλήγμα.

Ο μοναδικός, παρανοϊκός όρος της διαθήκης είναι απλός: για να κρατήσει την κληρονομιά η Βέρα, πρέπει, από την θέση του Προέδρου, να διατηρήσει τους Μαύρους Πάνθηρες στην Μεγάλη Κατηγορία. Αν η ομάδα υποβιβαστεί, η κληρονομιά θα καταλήξει σε κοινωφελές ίδρυμα. Μπορεί η Βέρα να είναι άσχετη με το ποδόσφαιρο, αλλά το γυναικείο μυαλό της ξέρει να βρίσκει λύσεις.

Έτος: 2009

Διάρκεια: 94 λεπτά

Σκηνοθεσία: Παναγιώτης Φαφούτης

Παίζουν: Σμαράγδα Καρύδη, Τιτίκα Στασινοπούλου, Ιωάννης Παπαζήσης, Γιώργος Καπουτζίδης, Κώστας Φραγκολιάς, Πέτρος Λαγούτης, Γεράσιμος Σκιαδαρέσης

Στις 23:30 το Star θα προβάλει την ταινία «Οι ρυθμιστές». Ο Ντέιβιντ, ένας ικανότατος και πολλά υποσχόμενος, νέος πολιτικός, γνωρίζει τυχαία μια πανέμορφη μπαλαρίνα και την ερωτεύεται παράφορα. Τότε εμφανίζονται από το πουθενά κάποιοι μυστηριώδεις άντρες, οι οποίοι φαίνεται πως συνωμοτούν προκειμένου να τους κρατήσουν χώρια.

Ο Ντέιβιντ μαθαίνει τελικά, πως οι άντρες αυτοί ονομάζονται «Ρυθμιστές» και είναι απεσταλμένοι της Μοίρας με αποστολή τους να εμποδίσουν, με κάθε τρόπο, τη σχέση μεταξύ των δύο νέων, καθώς κάτι τέτοιο θα ανέτρεπε τη ροή της Αμερικανικής Ιστορίας και όχι μόνο! Ο Ντέιβιντ θα πρέπει να αποφασίσει αν θα ακολουθήσει πειθήνια το πεπρωμένο, που οι άλλοι έχουν προδιαγράψει για εκείνον ή αν θα κάνει τη μεγάλη ανατροπή και θα ρισκάρει τα πάντα, αδιαφορώντας για το όποιο κόστος.

Έτος: 2011

Διάρκεια: 106 λεπτά

Παίζουν: Ματ Ντέιμον, Έμιλι Μπλαντ, Λίζα Θόρεσον, Μάικλ Κέλι, Τέρενς Σταμπ, Τζον Σλέιτερι

Σκηνοθεσία: Τζορτζ Νόλφι.