Ταινίες στην τηλεόραση (22/9): «Ο άνθρωπος που πούλησε τον κόσμο», «Blade 2», «Γάμος αλά ελληνικά»

Δείτε μερικές από τις ταινίες που θα προβληθούν στην ελληνική τηλεόραση την Τετάρτη (22/9).  

Ταινίες στην τηλεόραση (22/9): «Ο άνθρωπος που πούλησε τον κόσμο», «Blade 2», «Γάμος αλά ελληνικά»

Στις 21:00 το Open TV θα δείξει την ταινία «Ο άνθρωπος που πούλησε τον κόσμο». Βασισμένο στα γεγονότα που οδήγησαν στην περίφημη πρωτοβουλία του Τζούλιαν Ασάνζ να διαρρεύσει στο διαδίκτυο (WikiLeaks) απόρρητα μυστικά έγγραφα οργανισμών, με στόχο να αποκαλύψει μια άλλη πλευρά της εξουσίας.

Έτος: 2013

Διάρκεια: 108 λεπτά

Παίζουν: Μπένεντικτ Κάμπερμπατς, Ντάνιελ Μπρελ, Άντονι Μακί, Ντέιβιντ Θιούλις, Αλίσια Βικάντερ, Στάνλεϊ Τούτσι, Λόρα Λίνεϊ.

Σκηνοθεσία: Μπιλ Κόντον

Στις 22:00 ο ΑΝΤ1 θα προβάλει την ταινία «Γάμος αλά ελληνικά». Χρόνια μετά το γάμο τους, η Τούλα και ο Ίαν περνάνε τον περισσότερο χρόνο τους επικεντρωμένοι στα νάζια της νεαρής τους κόρης που ετοιμάζεται να φύγει για σπουδές, ενώ ταυτόχρονα προσπαθούν να λύσουν τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι ίδιοι στον γάμο τους. Ένα μεγάλο μυστικό της οικογένειας Πορτοκάλος αποκαλύπτεται και θα ξεσπάσει μια διαμάχη ανάμεσα στους γονείς της Τούλας, όταν εκείνοι διαπιστώσουν πως ο προ πεντηκονταετίας γάμος τους είναι άκυρος.

Έτος: 2016

Διάρκεια: 89 λεπτά

Παίζουν: Νία Βαρντάλος, Τζον Κόρμπετ, Μάικλ Κονσταντάιν

Σκηνοθεσία: Κερκ Τζόουνς

Στις 03:15 το Star θα δείξει την ταινία «Blade 2». Μια ασυνήθιστη μετάλλαξη μόλις σημειώθηκε στην κοινότητα των βρικολάκων. Πρόκειται για τους Θεριστές, πανίσχυρα βαμπίρ τόσο εξαρτημένα από την δίψα τους για αίμα, που επιτίθενται όχι μόνο στους ανθρώπους, αλλά και στους «κανονικούς» βρικόλακες!

Όσα από τα θύματά τους έχουν την... ατυχία να επιβιώσουν από το θανατηφόρο δάγκωμά τους μεταμορφώνονται κι αυτά σε Θεριστές. Το Συμβούλιο της Σκιάς ζητά τη βοήθεια του Μπλέιντ. Ο τελευταίος, μαζί με τους βοηθούς του Χουίστλερ και Σκαντ, συνεργάζεται με μια ομάδα βρικολάκων εκπαιδευμένων στις πολεμικές τέχνες. Μαζί θα αγωνιστούν για να αντιμετωπίσουν την απειλή και να εξοντώσουν τους Θεριστές, κυρίως τον αρχηγό τους, τον αμείλικτο και πανίσχυρο Νόμακ.

Έτος: 2002

Διάρκεια: 105 λεπτά

Παίζουν: Γουέσλι Σνάιπς, Κρις Κριστόφερσον, Λεονόρ Βάρελα, Ρον Πέρλμαν, Νόρμαν Ρίντους, Λουκ Γκος, Τόμας Κρέτσμαν.

Σκηνοθεσία: Γκιγιέρμο Ντελ Τόρο.