Ταινίες στην τηλεόραση (21/9): «Rocky 2», «Η πολιορκία», «Η άλλη γυναίκα»

Δείτε μερικές από τις ταινίες που θα προβληθούν στην ελληνική τηλεόραση την Τρίτη (21/9). 

Ταινίες στην τηλεόραση (21/9): «Rocky 2», «Η πολιορκία», «Η άλλη γυναίκα»

Στις 21:00 το Open TV θα δείξει την ταινία «Rocky 2». Ο γνωστός μας από την πρώτη ταινία πυγμάχος ξαναμπαίνει στο ριγκ, παρά τις αντίθετες απόψεις του γιατρού του, για να αντιμετωπίσει ένα μαύρο αντίπαλο.

Έτος: 1979

Διάρκεια: 119 λεπτά

Σκηνοθεσία Σ.Σταλόνε

Παίζουν: Σιλβέστερ Σταλόνε, Τάλια Σάιρ, Μπερτ Γιανγκ, Ρ.Μπέρτζες Μέρεντιθ

Στις 22:00 ο Alpha θα προβάλει την ταινία «Η πολιορκία». Όταν ένα λεωφορείο εκρήγνυται στο Μπρούκλιν επιβεβαιώνοντας τις τρομοκρατικές απειλές που προηγήθηκαν εναντίον της Νέας Υόρκης, ο Άντονι Χάμπαρντ, ο επικεφαλής της Αντιτρομοκρατικής Υπηρεσίας, η Ελίζ Κραφτ, μια μυστική πράκτορας της CIA και ο Στρατηγός Γουίλιαμ Ντεβερό, καλούνται να σταθούν στο ύψος των περιστάσεων και να προστατεύσουν τους ανθρώπους, την πόλη και εν τέλει τη χώρα ολόκληρη από την καταστροφή. Ένας από αυτούς όμως, ίσως δεν σταθεί ικανός να τιμήσει τον όρκο του απέναντι στο σύνταγμα της χώρας.

Έτος: 1998

Διάρκεια: 116 λεπτά

Σκηνοθεσία: Έντουαρντ Ζούικ

Παίζουν: Ντένζελ Ουάσινγκτον, Ανέτ Μπένινγκ, Μπρους Γουίλις, Τόνυ Σαλούμπ

Μία ώρα μετά τα μεσάνυχτα ο Alpha θα δείξει την ταινία «Η άλλη γυναίκα». Η Κάρλι, μια πετυχημένη δικηγόρος της Ν.Υόρκης, ανακαλύπτει ότι ο άντρας που έχει ερωτευτεί είναι παντρεμένος, αφού συναντάει τυχαία τη σύζυγό του Κέιτι.

Μετά από αυτή τη συνάντηση ξεκινά μια περίεργη φιλία μεταξύ των δύο γυναικών, η οποία ενισχύεται ακόμη περισσότερο, όταν ανακαλύψουν ότι υπάρχει και τρίτη γυναίκα στη ζωή του άπιστου άνδρα. Οι τρείς γυναίκες μαζί, θα ενώσουν τις δυνάμεις τους με σκοπό να πάρουν εκδίκηση και να καταστρέψουν τον κοινό τους «εχθρό».

Έτος: 2014

Διάρκεια: 100 λεπτά

Σκηνοθεσία: Νικ Κασσαβέτης

Παίζουν: Κάμερον Ντίαζ, Λέσλι Μαν, Κέιτ Άπτον, Νικολάι Κόστερ Βαλντάου, Ντον Τζόνσον, Τέιλορ Κίνεϊ, Νίκι Μινάζ.