Ταινίες στην τηλεόραση (18/9): «Η τριλογία της απόκλισης», «Γοργόνες και μάγκες», «Parker»

Διαβάστε τις κυριότερες ταινίες που θα προβληθούν στην ελληνική τηλεόραση το Σάββατο (18/9).

Ταινίες στην τηλεόραση (18/9): «Η τριλογία της απόκλισης», «Γοργόνες και μάγκες», «Parker»

Στις 21:00 ο Alpha θα προβάλει την ελληνική ταινία «Γοργόνες και μάγκες». Αθηναίοι καταφτάνουν σε ένα μικρό νησί για να αγοράσουν κτήματα, έχοντας πληροφορηθεί πως μια μεγάλη ελβετική εταιρεία έχει αποφασίσει να το αξιοποιήσει τουριστικά.

Αλλά οι νησιώτες, με επικεφαλής την αρχόντισσα του νησιού και τον εγγονό της, αποφασίζουν να τους εμποδίσουν, ενώ στο μεταξύ διάφορα ερωτικά μπερδέματα διαταράσσουν την ησυχία.

Έτος: 1968

Διάρκεια: 92 λεπτά

Παίζουν: Μαίρη Χρονοπούλου, Φαίδων Γεωργίτσης, Μάρθα Καραγιάννη, Χρόνης Εξαρχάκος, Βαγγέλης Σειληνός, Νόρα Βαλσάμη, Γιάννης Βογιατζής, Λάκης Κομνηνός, Διονύσης Παπαγιαννόπουλος, Χρήστος Δοξαράς, Μαρία Φωκά

Σκηνοθεσία: Γιάννης Δαλιανίδης

Στις 23:00 ο Alpha θα δείξει την ταινία «Parker». Πολλές φορές, για να τη βγάλεις καθαρός, ο μόνος τρόπος είναι να παίξεις βρόμικα. Κι αυτό, θα το μάθει πολύ καλά ο Πάρκερ, ένας διαβόητος κακοποιός με έναν ιδιαίτερο κώδικα τιμής, όταν κάποια στιγμή πέσει θύμα της ίδιας της συμμορίας του στην τελευταία τραπεζική ληστεία τους. Αφού καταφέρει να παραμείνει στη ζωή, η εκδίκηση γίνεται πλέον μονόδρομος.

Σύντομα, ο Πάρκερ θα ακολουθήσει μεταμφιεσμένος τους πρώην συνεργάτες του στην επόμενη επιχείρησή τους, στο Παλμ Μπιτς, έχοντας όμως αυτή τη φορά στο πλευρό του την πιο ακαταμάχητη σύμμαχο που θα μπορούσε ποτέ κανείς να φανταστεί...
Περιπέτεια αδρεναλίνης με τον Τζέισον Στέιθαμ και την Τζένιφερ Λόπεζ σε μια εκρηκτική κινηματογραφική «χημεία», από την ένταση της οποίας δε γλιτώνει κανείς.

Έτος: 2013

Διάρκεια: 118 λεπτά

Σκηνοθεσία: Τέιλορ Χάκφορντ

Παίζουν: Τζέισον Στέιθαμ, Τζένιφερ Λόπεζ, Μάικλ Τσίκλις, Ρόμπερτ Κανεβάλι, Νικ Νόλτε

Στη 01:30 το Star θα προβάλει την ταινία «Η τριλογία της απόκλισης». Σε μια μελλοντική κοινωνία όπου όλοι οι άνθρωποι χωρίζονται ανάλογα με τις ικανότητές τους σε πέντε «φατρίες», η νεαρή Τρις Πράιορ αποδεικνύεται διαφορετική και ακατάτακτη. Κάτι το οποίο της δίνει τη δυνατότητα να επιλέξει η ίδια, αλλά και τη βάζει στο στόχαστρο των κυβερνητικών αξιωματούχων, οι οποίοι απαγορεύουν οποιαδήποτε «απόκλιση».

Έτος: 2015

Διάρκεια: 103 λεπτά

Παίζουν: Σέιλιν Γούντλι, Θίο Τζέιμς, Κέιτ Ουΐνσλετ, Οκτάβια Σπένσερ, Ναόμι Γουότς, Μάιλς Τέλερ, Ζόι Κράβιτς, Τζέι Κόρτνεϊ, Άνσελ Έλγκορτ, Ρέι Στίβενσον, Μάγκι Κιου, Μεκάι Φάιφερ, Ντάνιελ Ντάε Κιμ

Σκηνοθεσία: Ρόμπερτ Σουέντκε.