Ταινίες στην τηλεόραση (17/9): «Geostorm», «Ο τιμωρός», «Οι χήρες»

Δείτε μερικές από τις ταινίες που θα προβληθούν στην ελληνική τηλεόραση την Παρασκευή (17/9).  

Ταινίες στην τηλεόραση (17/9): «Geostorm», «Ο τιμωρός», «Οι χήρες»

Στις 21:00 το Star θα προβάλει την ταινία «Geostorm». Μετά από μια, άνευ προηγουμένου, σειρά φυσικών καταστροφών απειλητικών για τον πλανήτη, οι παγκόσμιοι ηγέτες αποφασίζουν να δημιουργήσουν ένα σύνθετο δίκτυο δορυφόρων προκειμένου να μπορέσουν να ελέγξουν τις κλιματικές αλλαγές και να κρατήσουν τον πλανήτη ασφαλή.

Κάτι όμως, δεν πάει καλά. Το σύστημα, που κατασκευάστηκε για να προστατέψει τη Γη, της επιτίθεται και πλέον οι επιστήμονες δίνουν μάχη με τον χρόνο για να εντοπίσουν την αιτία, πριν μια, επικών διαστάσεων, καταιγίδα καταστρέψει τα πάντα και τους πάντες στο πέρασμά της.

Έτος: 2017

Διάρκεια: 98 λεπτά

Παίζουν: Τζέραρντ Μπάτλερ, Τζιμ Στέρτζες, Άμπι Κόρνις, Άντι Γκαρσία

Σκηνοθεσία: Ντιν Ντέβλιν

Στις 23:00 το Mega θα δείξει την ταινία «Ο τιμωρός». Ο Φρανκ Καστλ, πρώην μυστικός πράκτορας του FBI, γίνεται αδυσώπητος τιμωρός του εγκλήματος, όταν χάνει την οικογένειά του από αντίποινα μαφιόζων.

Πρόκειται για μια ιστορία εκδίκησης και λύτρωσης, με πρωταγωνιστή τον Τόμας Τζέιν, ο οποίος παρουσιάζει στη μεγάλη οθόνη έναν από τους κορυφαίους χαρακτήρες της Marvel, που έχει γράψει ιστορία ανάλογη με τους X-Men και τον Spider-Man.

Έτος: 2004

Διάρκεια: 124 λεπτά

Σκηνοθεσία: Τζόναθαν Χένσλι

Παίζουν: Τζον Τραβόλτα, Τόμας Τζέιν, Γουίλ Πάτον, Σαμάνθα Μάθις

Στις 23:30 το Open TV θα προβάλει την ταινία «Οι χήρες». Ένα all-star-cast πρωταγωνιστών με τη σκηνοθετική υπογραφή του Στιβ ΜακΚουίν (12 Χρόνια Σκλάβος) σε σενάριο της Γκίλιαν Φλιν (Το Κορίτσι που Εξαφανίστηκε), ένα θρίλερ χαρακτήρων και καταστάσεων που κόβει την ανάσα.

Έτος: 2018

Διάρκεια: 114 λεπτά

Σκηνοθεσία: Στιβ ΜακΚουίν

Παίζουν: Βαϊόλα Ντέιβις, Μισέλ Ροντρίγκεζ, Ελίζαμπεθ Ντεμπίκι, Σίνθια Ερίβο.