Ταινίες στην τηλεόραση (13/9): «The A team», «American ultra», «Ο φύλακας»

Δείτε μερικές από τις ταινίες που θα προβληθούν στην ελληνική τηλεόραση την Δευτέρα (13/9).

Ταινίες στην τηλεόραση (13/9): «The A team», «American ultra», «Ο φύλακας»

Στις 21:00 το Open TV θα προβάλει την ταινία «The A team». Μια ομάδα κομάντο των Ειδικών Δυνάμεων κατηγορείται για ένα έγκλημα που δεν έκανε. Τα μέλη της καθαιρούνται και φυλακίζονται, αλλά είναι αποφασισμένα να βρουν τον πραγματικό ένοχο.

Έτος: 2010

Διάρκεια: 121 λεπτά

Σκηνοθεσία: Τζο Κάρναχαν

Παίζουν: Λίαμ Νίσον, Μπράντλεϊ Κούπερ, Πάτρικ Γουίλσον, Τζέσικα Μπίελ

Στις 22:20 ο Alpha θα δείξει την ταινία «Ο φύλακας». Ο ναυαγοσώστης Μπεν Ράνταλ καλείται να συμμετάσχει ως εκπαιδευτής στο νέο εκπαιδευτικό πρόγραμμα της πιο αξιόλογης, αλλά και πιο απαιτητικής ομάδας διάσωσης των Η.Π.Α, «Ναυαγοσώστες της Ακτοφυλακής».

Έχοντας πρόσφατα θρηνήσει την απώλεια του πληρώματός του σε μια δύσκολη αποστολή, ο Μπεν βρίσκει τώρα την ευκαιρία να ξεχαστεί μέσα από τις πιο αντισυμβατικές και πρωτότυπες μεθόδους στο μάθημά του, που όμως έχουν ενθουσιάσει τους άπειρους αλλά φιλόδοξους μαθητές του.

Ο Τζέικ Φίσερ, ένας ατίθασος και κάπως αλαζόνας πρωταθλητής της κολύμβησης, δεν θα έχει την καλύτερη πρώτη επαφή με τον Μπεν. Η σχέση δασκάλου - μαθητή θα περάσει από… πολλά κύματα, σύντομα, όμως θα έρθει η στιγμή για τον Τζέικ, που θα συνειδητοποιήσει ότι τα μαθήματα ναυαγοσωστικής του δασκάλου του ήταν στην πραγματικότητα μαθήματα ζωής.

Έτος: 2006

Διάρκεια: 129 λεπτά

Σκηνοθεσία: Άντριου Ντέιβις

Παίζουν: Κέβιν Κόστνερ, Άστον Κούτσερ, Νηλ ΜακΝτόναφ, Μελίσα Σεϊτζμίλερ, Κλάνσυ Μπράουν

Στις 01:45 το Star θα προβάλει την ταινία «American ultra». Ο Μάικ Χάουελ, ένας νεαρός, χαλαρός τύπος, ζει σε μια μικρή πόλη και περνάει την ώρα του φτιάχνοντας ένα κόμικ με ήρωα έναν υπερήρωα πίθηκο.

Αυτό που δεν ξέρει όμως, είναι ότι είχε εκπαιδευτεί από την CIA για να γίνει αρχιεκτελεστής.

Η υπηρεσία τον χαρακτηρίζει ανεύθυνο και επικίνδυνο και έτσι δίνει εντολή για την άμεση εξόντωσή του. Τώρα, ο Μάικ καταφεύγει στις τεχνικές, που έχει μάθει και την πολύ καλή του εκπαίδευση για να προστατευθεί.

Έτος: 2015

Διάρκεια: 85 λεπτά

Παίζουν: Τζέσε Άιζενμπεργκ, Κρίστεν Στιούαρτ, Τζον Λεγκουϊζάμο, Μπιλ Πούλμαν

Σκηνοθεσία: Νίμα Νουριζάντε.