Ταινίες στην τηλεόραση (12/9): «Ο ξυπόλητος πρίγκηψ», «Επικίνδυνη αποστολή», «Το τελικό χτύπημα»

Δείτε μερικές από τις ταινίες που θα προβληθούν στην ελληνική τηλεόραση την Κυριακή (12/9).

Ταινίες στην τηλεόραση (12/9): «Ο ξυπόλητος πρίγκηψ», «Επικίνδυνη αποστολή», «Το τελικό χτύπημα»

Στις 21:00 το Open TV θα προβάλει την ελληνική ταινία «Ο ξυπόλητος πρίγκηψ». Ο Κώστας ζητά από τον ιδιοκτήτη ενός ξενοδοχείου, ο οποίος του χρωστά χάρη, να του δανείσει κάποια χρήματα για να παντρευτεί την αγαπημένη του, την οποία πιέζει ο αδελφός της να παντρευτεί κάποιον άλλον.

Εκείνος όμως του προτείνει να παραστήσει έναν Άραβα πρίγκηπα, ο οποίος είχε ανακοινώσει ότι θα επισκεφθεί το ξενοδοχείο αλλά ανέβαλε την επίσκεψή του, για να μην απογοητευτούν οι πελάτες του ξενοδοχείου που τον περίμεναν.

Όμως στο ίδιο ξενοδοχείο καταφθάνει και η κοπέλα του Κώστα με τη συντροφιά της και ενώ μια σταρ του σινεμά φλερτάρει τον υποτιθέμενο πρίγκηπα, αρχίζουν να συμβαίνουν διάφορες παρεξηγήσεις ώσπου στο τέλος καταφθάνει και ο αληθινός πρίγκηψ.

Έτος: 1966

Διάρκεια: 91 λεπτά

Σκηνοθεσία: Γιάννης Δαλιανίδης

Παίζουν: Κώστας Βουτσάς, Μάρθα Καραγιάννη, Ανδρέας Μπάρκουλης, Διονύσης Παπαγιαννόπουλος, Βαγγέλης Σειληνός, Νανά Σκιαδά, Δημήτρης Καλλιβωκάς, Ζωζώ Σαπουντζάκη.

Την ίδια ώρα ο ΣΚΑΪ θα δείξει την ταινία «Επικίνδυνη αποστολή: Η πτώση». Ο πράκτορας Ίθαν Χαντ γίνεται στόχος του Συνδικάτου, μιας υψηλά εκπαιδευμένης οργάνωσης δολοφόνων, που σκοτώνουν μετά από διαταγή. Το Συνδικάτο έχει στόχο του τη διάλυση της υπηρεσίας τους, αλλά ο Ίθαν Χαντ και οι συνεργάτες του θα κάνουν τα αδύνατα δυνατά για να το αποτρέψουν.

Έτος: 2018

Διάρκεια: 147 λεπτά

Σκηνοθεσία: Κρίστοφερ Μαγκουάιρ

Παίζουν: Τομ Κρουζ, Σάιμον Πεγκ, Τζέρεμι Ρένερ, Άλεκ Μπάλντουιν, κ.ά.

Τα μεσάνυχτα ο ΑΝΤ1 θα προβάλει την ταινία «Το τελικό χτύπημα». Ο Κρις Φάραντεϊ έχει εγκαταλείψει την παράνομη δράση και προσπαθεί να μείνει μακριά από τους πειρασμούς του εύκολου χρήματος. Μια απερισκεψία όμως του αδελφού της γυναίκας του, ανοίγει λογαριασμούς με τη μαφία και θέτει σε θανάσιμο κίνδυνο όλη την οικογένεια, αναγκάζοντάς τον να επιστρέψει σ' αυτό που ξέρει να κάνει καλύτερα - το λαθρεμπόριο.

Ωστόσο, τα πράγματα θα πάρουν άσχημη και ανεξέλεγκτη τροπή και ο Κρις θα πρέπει να καταφέρει να ξεμπλέξει μια και καλή από ένα επικίνδυνο κύκλωμα αδίστακτων εμπόρων ναρκωτικών, διεφθαρμένων αστυνομικών και επαγγελματιών δολοφόνων.

Έτος: 2012

Διάρκεια: 109 λεπτά

Παίζουν: Μαρκ Γουόλμπεργκ, Κέιτ Μπεκινσέιλ, Τζιοβάνι Ριμπίζι, Μπεν Φόστερ.

Σκηνοθεσία: Μπαλτάσαρ Κορμακούρ.