Αθλητική Κυριακή, Total Football, Super Μπάλα Live: Οι παρουσιαστές, η αντικαταστάτρια της Βραχάλη

Τρεις αθλητικές εκπομπές -Αθλητική Κυριακή, Total Football, Super Μπάλα Live- έρχονται στους τηλεοπτικούς δέκτες. Οι παρουσιαστές, οι αναλυτές και οι αλλαγές. Η δημοσιογράφος που πήρε τη θέση της Χριστίνας Βραχάλη.

Αθλητική Κυριακή, Total Football, Super Μπάλα Live: Οι παρουσιαστές, η αντικαταστάτρια της Βραχάλη

Τρεις αθλητικές εκπομπές κάνουν πρεμιέρα αύριο Κυριακή, 12 Σεπτεμβρίου:

Super League: Το τηλεοπτικό πρόγραμμα της 1ης αγωνιστικής

22.00 «Αθλητική Κυριακή» (Κυριακή, ΕΡΤ1)

Η «Αθλητική Κυριακή» κάνει πρεμιέρα με πλούσιο αθλητικό θέαμα απ’ όλα τα σπορ. Ο Τάσος Κολλίντζας θα έχει μαζί του τον Αντώνη Πανούτσο στο σχόλιο και τον Παναγιώτη Βαρούχα στην ανάλυση των επίμαχων φάσεων και μαζί θα προσφέρουν μια πλήρη εικόνα όλων των αγώνων του Σαββατοκύριακου. Η «Αθλητική Κυριακή» θα επεκταθεί και εκτός συνόρων, με όλα τα γκολ και το ρεπορτάζ από τα σημαντικότερα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα ποδοσφαίρου.

23.00 «Total Football» (Κυριακή, OPEN)

Η εκπομπή «Total Football», έκανε μεταγραφές… αεροδρομίου αυτό το καλοκαίρι και έρχεται ανανεωμένο, με πλούσια θεματολογία για να σας κρατήσει συντροφιά κάθε Κυριακή βράδυ, αμέσως μετά το τέλος της αγωνιστικής δράσης της Super League. Σε ρόλο οικοδεσπότη και φέτος ο Πάνος Βόγλης, με προσθήκη-έκπληξη δίπλα του στην παρουσίαση της εκπομπής. Η Μαρία Ζαφειράτου, με μεγάλη διαδρομή στην τηλεόραση και ακόμη μεγαλύτερη στο ραδιόφωνο, όπου διαπρέπει τα τελευταία χρόνια, έρχεται με όρεξη και φρεσκάδα να σας βάλει στο παιχνίδι με τον δικό της ξεχωριστό τρόπο. Το «μπαμ» του καλοκαιριού έγινε από το OPEN. Ο πρωταθλητής Ευρώπης, Νίκος Νταμπίζας, θα βρίσκεται κάθε εβδομάδα στο στούντιο του «Total Football» και θα μας αναλύει, εξηγεί, αποκωδικοποιεί όλα όσα θα συμβαίνουν στα παιχνίδια σε Ελλάδα και εξωτερικό. Η ματιά του ειδικού που έχει σπουδάσει το ποδόσφαιρο, αναμένεται να κάνει τη διαφορά την φετινή σεζόν. Σταθερές αξίες ο Αλέξης Σπυρόπουλος, που μπορεί να παίξει σε…όλες τις θέσεις και αγαπάει το αυθεντικό «Total Football» και φυσικά ο έξπερτ της διαιτησίας Τάσος Κάκος που θα μας βοηθήσει να μην κρίνουμε άδικα τους συναδέλφους του.

00.00 «Super Μπάλα Live» (Κυριακή, MEGA)

Κάθε εβδομάδα, η εκπομπή θα καταγράφει τον παλμό της αθλητικής επικαιρότητας από τα ελληνικά γήπεδα -και όχι μόνο- με αναλυτικό ρεπορτάζ και ζωντανές συνδέσεις. Παρουσιάζουν ο Γιώργος Χελάκης, ο Μένιος Σακελλαρόπουλος και η Σοφία Αλατζά. Γκολ, εκτενή στιγμιότυπα και επίμαχες φάσεις από τις αναμετρήσεις της Super League, αλλά και αποκλειστικές συνεντεύξεις κυριαρχούν στην ατζέντα της εκπομπής. Ακόμα, η δημοσιογραφική ομάδα θα σχολιάζει και θα αναλύει μαζί με τους καλεσμένους της εκπομπής όλα όσα συμβαίνουν εντός και εκτός γηπέδων.