Ταινίες στην τηλεόραση (11/9): «Η αρχόντισσα και ο αλήτης», «Αστερίξ και Οβελίξ», «Δίδυμοι πύργοι»

Διαβάστε τις κυριότερες ταινίες που θα προβληθούν στην ελληνική τηλεόραση το Σάββατο (11/9).

Ταινίες στην τηλεόραση (11/9): «Η αρχόντισσα και ο αλήτης», «Αστερίξ και Οβελίξ», «Δίδυμοι πύργοι»

Στις 21:00 το Mega θα προβάλει την ταινία «Αστερίξ και Οβελίξ». Oι θρυλικοί Αστερίξ και Οβελίξ ταξιδεύουν αυτή τη φορά στη Βρετανία, μεταφέροντας ένα βαρέλι με το διάσημο μαγικό φίλτρο, για να βοηθήσουν τη Βασίλισσα στον αγώνα κατά των Ρωμαίων.

Έξαλλος, ο Καίσαρας επιστρατεύει τους Νορμανδούς εναντίον τους αλλά πολύ σύντομα Γαλάτες, Βρετανοί, Νορμανδοί και Ρωμαίοι μπλέκονται σ’ ένα τρελό κυνηγητό για ν’ αποκτήσουν το φίλτρο, που θα τους χαρίσει τη νίκη.

Η ταινία είναι βασισμένη στα κόμικ του Ρενέ Γκοσινί και του Αλμπέρ Ουντερζό με τίτλους «Asterix in Britain» και «Asterix and the Normans», τα οποία και τα δύο δημοσιεύθηκαν για πρώτη φορά το 1966.

Έτος: 2012

Διάρκεια: 102 λεπτά

Σκηνοθεσία: Λοράν Τιράρ

Παίζουν: Εντουάρ Μπαέρ, Ζεράρ Ντεπαρντιέ, Κατρίν Ντενέβ, Γκιγιόμ Γκαγιέν

Την ίδια ώρα το Open TV θα δείξει την ταινία «Δίδυμοι πύργοι». Η αληθινή ιστορία της επιβίωσης δυο αστυνομικών, που παγιδεύτηκαν στα συντρίμμια του Παγκοσμίου Κέντρου Εμπορίου στις 11 Σεπτεμβρίου 2001.

Έτος: 2006

Διάρκεια: 130 λεπτά

Σκηνοθεσία: Όλιβερ Στόουν

Παίζουν: Νίκολας Κέιτζ, Μάικλ Πένα, Μαρία Μπέλο, Μάγκι Τζίλενχαλ

Στις 22:00 ο Alpha θα προβάλει την ελληνική ταινία «Η αρχόντισσα και το παλικάρι». Η κόρη ενός πλούσιου Κερκυραίου το σκάει από το σπίτι της ντυμένη αγόρι για να αποφύγει το γάμο με το γιο ενός εφοπλιστή.

Στο δρόμο όμως προς τα Γιάννενα συναντάει και ερωτεύεται ένα φτωχόπαιδο, που πηγαίνει να εργαστεί και να μαζέψει χρήματα προκειμένου να παντρέψει την αδελφή του. Η αρχική συμπάθεια μετατρέπεται σε έρωτα όταν το φτωχόπαιδο καταλαβαίνει ότι το αγόρι είναι κορίτσι και ο ‘Πίπης’…Ρένα.

Έτος: 1968

Διάρκεια: 104 λεπτά

Σκηνοθεσία: Ντίνος Δημόπουλος

Παίζουν: Αλίκη Βουγιουκλάκη, Δημήτρης Παπαμιχαήλ, Διονύσης Παπαγιαννόπουλος, Φλωρέττα Ζάννα, Λαυρέντης Διανέλλος, Γιώργος Τσιτσόπουλος, Πέτρος Λοχαϊτης, Ελένη Ζαφειρίου, Τζόλυ Γαρμπή.