Ολυμπιακός - Ατρόμητος, Άρης - ΟΦΗ: Οι ώρες, τα κανάλια, ποιοι περιγράφουν

Σε ποια κανάλια θα δούμε, Ολυμπιακός - Ατρόμητος και Άρης - ΟΦΗ, ποιοι περιγράφουν, ποιοι είναι στο ρεπορτάζ και το pre game show.

Ολυμπιακός - Ατρόμητος, Άρης - ΟΦΗ: Οι ώρες, τα κανάλια, ποιοι περιγράφουν

Πρεμιέρα του πρωταθλήματος το Σαββατοκύριακο και η NOVA θα μεταδώσει τους αγώνες Ολυμπιακός - Ατρόμητος και Άρης - ΟΦΗ.

Η σχετική ενημέρωση αναφέρει:


«Το ελληνικό πρωτάθλημα ποδοσφαίρου ξεκινάει και το Novasports στη νέα εποχή και στην πιο hot season ever, θα είναι εκεί με την κορυφαία δημοσιογραφική ομάδα! Οι φίλοι της «στρογγυλής θεάς» το διήμερο Κυριακή 12 Σεπτεμβρίου και Δευτέρα 13 Σεπτεμβρίου, θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν ζωντανά και αποκλειστικά τις αναμετρήσεις Ολυμπιακός - Ατρόμητος και Άρης - ΟΦΗ για την 1η αγωνιστική του Πρωταθλήματος Super League Interwetten.

Παράλληλα, η αγαπημένη εκπομπή, «Ώρα των Πρωταθλητών» με τη Λίλα Κουντουριώτη και τον Γιαννίκο Δούσκα, με ανανεωμένη διάθεση με στιγμιότυπα από όλα τα γήπεδα, αναλύσεις και επικοινωνία με τους φιλάθλους μέσα από τα social media του Novasports, έχει ραντεβού με τους φιλάθλους το απόγευμα της Κυριακής 12/9 στις 18:00 στο Novasports Prime και το Pre Game της αγωνιστικής ημέρας. Το βράδυ, μετά το τέλος του αγώνα Ολυμπιακός - Ατρόμητος, η εκπομπή κλείνει με το Post game της αναμέτρησης, δηλώσεις, ρεπορτάζ, καλεσμένους αλλά και όλα τα στιγμιότυπα από τα ευρωπαϊκά γήπεδα.

Κυριακή 12 Σεπτεμβρίου

18:00 Η Ώρα των Πρωταθλητών- Α’ μέρος, Novasports Prime και στο YouTube του Novasports.gr σε παρουσίαση του Γιαννίκου Δούσκα και της Λίλας Κουντουριώτη.

20:30 Ολυμπιακός - Ατρόμητος, Novasports Prime σε περιγραφή του Γιώργου Λιώρη και ρεπορτάζ του Βασίλη Κωνσταντόπουλου και του Αποστόλη Λάμπου.

22:30 Η Ώρα των Πρωταθλητών – Β’ μέρος, Novasports Prime και στο YouTube του Novasports.gr σε παρουσίαση του Γιαννίκου Δούσκα και της Λίλας Κουντουριώτη.

Δευτέρα 13 Σεπτεμβρίου

19:00 Pre Game Show, Novasports Prime και στο YouTube του Novasports.gr σε παρουσίαση του Γρηγόρη Παπαβασιλείου

19:30 Άρης - ΟΦΗ, Novasports Prime σε περιγραφή του Γρηγόρη Παπαβασιλείου και ρεπορτάζ των Ευγένιου Δαδαλιάρα και Θωμά Μίχου».