Dexter: New Blood - H πετυχημένη σειρά επιστρέφει

Μία από τις δημοφιλέστερες σειρές των τελευταίων ετών, το Dexter, επιστρέφει με τον 9ο κύκλο και φρέσκα επεισόδια.

Dexter: New Blood - H πετυχημένη σειρά επιστρέφει

Πολλές αποκαλύψεις και μια μεγάλη επιστροφή σε έναν νέο τόπο εγκλήματος με πολλά παλιά γνώριμα πρόσωπα υπόσχεται το επίσημο και ολοκαίνουργιο trailer της 9ης σεζόν του Dexter ή αλλιώς Dexter: New Blood, όπως θα τιτλοφορείται επίσημα.

Με αρκετές αποκαλύψεις και αυτό το trailer καθώς πέρα από την επιστροφή του "Σκοτεινού Συνεπιβάτη" υπό τη μορφή της Debra Morgan (Jennifer Carpenter), o γιός του "Dex" ο Harrison κάνει την εμφάνισή του ξαφνιάζοντάς τον εντελώς και όποια άλλα αιματηρά σχέδια έχει.

Ο επόμενος αντίπαλος του "Dex" θα είναι ο Clancy Brown (Carnivale and Billions), ο οποίος θα υποδυθεί τον Kurt Caldwell, δήμαρχο της Iron Lake. Στο cast της αναβίωσης του σόου θα συμμετέχουν επίσης τα εξής νέα πρόσωπα: Jamie Chung, Julia Jones (The Mandalorian), Alano Miller (Sylvie’s Love), Johnny Sequoyah (Believe), Oscar Wahlberg (NOS4A2), Jack Alcott (The Good Lord Bird) και Michael Cyril Creighton (Spotlight).

Όπως ο Hall επιστρέφει ως Dexter, έτσι και ο αρχικός showrunner, Clyde Phillips, θα εκτελέσει τα ίδια καθήκοντα στα νέα επεισόδια, των οποίων έξι εξ αυτών θα σκηνοθετήσει ο Marcos Siega.

Η 9η σεζόν του Dexter (Dexter: New Blood) θα κάνει πρεμιέρα στις 7 Νοεμβρίου 2021.

πηγή: unboxholics