Ταινίες στην τηλεόραση (2/9): «Τι συνέβη στη Δευτέρα», «Έλα ν' αγαπηθούμε ντάρλινγκ», «Babylon»

Διαβάστε τις κυριότερες ταινίες που θα προβληθούν στην ελληνική τηλεόραση την Πέμπτη (2/9).

Ταινίες στην τηλεόραση (2/9): «Τι συνέβη στη Δευτέρα», «Έλα ν' αγαπηθούμε ντάρλινγκ», «Babylon»

Στις 21:00 το Οpen TV θα δείξει την ταινία «Babylon». Σε ένα κοντινό μέλλον, ο μισθοφόρος Τούροπ αναλαμβάνει την επικίνδυνη αποστολή να μεταφέρει μια νεαρή γυναίκα από τη Ρωσία στις ΗΠΑ. Στη διαδρομή, όμως, θα αντιληφθεί ότι η κοπέλα κατέχει ιδιαίτερες δυνάμεις, τις οποίες θέλουν να εκμεταλλευτούν μυστικές οργανώσεις και θρησκευτικές αιρέσεις.

Έτος: 2008

Διάρκεια: 91 λεπτά

Σκηνοθεσία: Ματιέ Κασοβίτς

Παίζουν: Βιν Ντίζελ, Μισέλ Γεό, Μέλανι Τιερί, Ζεράρ Ντεπαρντιέ, Σαρλότ Ράμπλινγκ

Στις 22:15 το Star θα προβάλει την ταινία «Τι συνέβη στη Δευτέρα». Το έτος 2073, ο υπερπληθυσμός και η πείνα έχουν αναγκάσει τις κυβερνήσεις σε όλο τον κόσμο να λάβουν δραστικά μέτρα για την αντιμετώπισή τους, υποχρεώνοντας τις οικογένειες να κάνουν μόνο ένα παιδί.

Επτά πανομοιότυπες αδελφές ζουν μία κρυφή ζωή, διαρκώς καταζητούμενες από το Τμήμα Κατανομής Παιδιών, υιοθετώντας μία ταυτότητα: αυτήν της Κάρεν Σέτμαν. Μεγαλωμένες και εκπαιδευμένες από τον παππού τους, ο οποίος τους έδωσε και τα ονόματά τους, - Δευτέρα, Τρίτη, Τετάρτη, Πέμπτη, Παρασκευή, Σάββατο, Κυριακή- κάθε κοπέλα μπορεί να βγει στον έξω κόσμο μία φορά την εβδομάδα, χρησιμοποιώντας την κοινή τους ταυτότητα. Όλα κυλάνε κανονικά, μέχρι που μία μέρα, η Δευτέρα δεν επιστρέφει σπίτι.

Έτος: 2017

Διάρκεια: 123 λεπτά

Σκηνοθεσία: Τόμι Βιρκόλα

Παίζουν: Νούμι Ράπας, Γκλεν Γκλόουζ, Γουίλεμ Νταφόε, Μαρουάν Κενζάρι, Κρίστιαν Ρούμπεκ, Πολ Σβέρε Χάγκεν

Στις 23:45 ο Alpha θα δείξει την ελληνική ταινία «Έλα να αγαπηθούμε ντάρλινγκ». Ο Στάθης, ένας ζωηρούλης «νεανίας», του οποίου ο πατέρας έχει καφενείο στην κεντρική πλατεία του νησιού, κάνει «καμάκι» στις προκλητικές τουρίστριες.

Εμπόδιο σ’ αυτές τις ερωτικές εξορμήσεις του στέκεται η γειτόνισσά του Ρένα που τον αγαπά και κάνει τα πάντα για να τον κατακτήσει. Απ’ την άλλη, η αδελφή του, Καίτη, μια νόστιμη και ρομαντική κοπέλα, ερωτεύεται έναν Αθηναίο που γνώρισε στο πλοίο, τον Σταμάτη, ο οποίος μένει για χάρη της στο νησί. Μετά από πολλά ευτράπελα επεισόδια, το ευτυχές τέλος επέρχεται για τα δύο ζευγάρια.

Έτος: 1984

Διάρκεια: 86 λεπτά

Σενάριο - Σκηνοθεσία: Γιάννης Δαλιανίδης

Παίζουν: Στάθης Ψάλτης, Καίτη Φίνου, Ρένα Παγκράτη, Σταμάτης Γαρδέλης.