Ταινίες στην τηλεόραση (28/8): «Fast and furious», «Η ψεύτρα», «Salt»

Διαβάστε τις κυριότερες ταινίες που θα προβληθούν στην ελληνική τηλεόραση το Σάββατο (28/8).    

Ταινίες στην τηλεόραση (28/8): «Fast and furious», «Η ψεύτρα», «Salt»

Στις 21:00 ο Alpha θα προβάλει την ελληνική ταινία «Η ψεύτρα». Ένα όμορφο πλουσιοκόριτσο παριστάνει την κόρη ενός ταχυδρόμου και ποζάρει σαν γυμνό μοντέλο σ’ ένα γλύπτη που θέλει να κατακτήσει.

Έτος: 1963

Διάρκεια: 88 λεπτά

Σκηνοθεσία: Γιάννης Δαλιανίδης

Παίζουν: Αλική Βουγιουκλάκη, Αλέκος Αλεξανδράκης, Ζωή Φυτούση, Κώστας Βουτσάς, Διονύσης Παπαγιαννόπουλος, Λαυρέντης Διανέλλος, Χλόη Λιάσκου, Βασιλάκης Καϊλας

Μία ώρα μετά το Mega θα προβάλει την ταινία «Salt». Η πράκτορας της CIA ‘Εβελιν Σολτ θα βρεθεί από την μια στιγμή στην άλλη καταζητούμενη και φυγάς στην ίδια της την χώρα, μετά από την κατηγορία που θα ασκήσει εναντίον της ένας Ρώσος που έχει αυτομολήσει στις ΗΠΑ, ότι η ίδια είναι Ρωσίδα κατάσκοπος με στόχο την δολοφονία του Αμερικανού προέδρου.

Με όπλα τις ικανότητες και την πείρα που έχει αποκτήσει ως πράκτορας, θα ξεκινήσει έναν αγώνα δρόμου για την απόδειξη της αθωότητάς της, θα προσπαθήσει να προστατεύσει το σύζυγό της και παράλληλα να αποφύγει την σύλληψη από τις μυστικές υπηρεσίες της πατρίδας της.

Έτος: 2010

Διάρκεια: 100 λεπτά

Σκηνοθεσία: Φίλιπ Νόις

Παίζουν: Αντζελίνα Τζολί, Λιβ Σράιμπερ, Ντάνιελ Ολμπρίτσκι

Στις 23:15 το Star θα δείξει την ταινία «Fast and furious». Μετά τη στυγερή δολοφονία ενός πολύ αγαπημένου του προσώπου, ο καταζητούμενος φυγάς Ντομ Τορέτο, που μέχρι τότε ζούσε στη Δομινικανή Δημοκρατία προσπαθώντας να φτιάξει μια νέα ζωή, επιστρέφει στο Λος Άντζελες αποφασισμένος για όλα.

Εκεί, μαζί με ένα φίλο του από το παρελθόν, τον ντετέκτιβ Μπράιαν Ο’Κόνoρ, καλούνται να βρεθούν και πάλι πίσω από το τιμόνι και να συμμαχήσουν ενάντια σε έναν κοινό εχθρό, έναν αδίστακτο έμπορο ηρωίνης.

Ο καλύτερος τρόπος για να εκδικηθούν τον απεχθή φόνο, ο καθένας για τους δικούς του προσωπικούς λόγους, δεν είναι άλλος από το να σπιντάρουν και να ξεπεράσουν κάθε όριο ταχύτητας, ανεβάζοντας την αδρεναλίνη στα ύψη!

Έτος: 2009

Διάρκεια: 100 λεπτά

Σκηνοθεσία: Τζάστιν Λιν

Παίζουν: Βιν Ντίζελ, Πολ Γουόκερ, Μισέλ Ροντρίγκεζ, Τζορντάνα Μπρούστερ.