Ταινίες στην τηλεόραση (24/8): «Αναχώρηση για Παρίσι», «Τροχονόμος Βαρβάρα», «Stay»

Διαβάστε τις κυριότερες ταινίες που θα προβληθούν στην ελληνική τηλεόραση την Τρίτη (24/8).       

Ταινίες στην τηλεόραση (24/8): «Αναχώρηση για Παρίσι», «Τροχονόμος Βαρβάρα», «Stay»

Στις 21:00 το Open TV θα προβάλει την ταινία «Stay». Καθώς ο ψυχίατρος Σαμ Φόστερ προσπαθεί να σώσει την ψυχή του Χένρι, ενός εσωστρεφούς ασθενή του, μπαίνοντας στο υποσυνείδητό του, θα συνειδητοποιήσει ότι αρχίζει ο ίδιος να διχάζεται ανάμεσα στη φαντασία και την πραγματικότητα. Κάτι, που θα έχει σοβαρές επιπτώσεις στη σχέση του με τη σύντροφό του, Λίλα.

Έτος: 2005

Διάρκεια: 88 λεπτά

Σκηνοθεσία: Μαρκ Φόστερ

Παίζουν: Γιούαν ΜακΓκρέγκορ, Ναόμι Γουότς, Ράιαν Γκόσλινγκ

Στις 22:15 το Star θα δείξει την ταινία «Αναχώρηση για Παρίσι». Στις 21 Αυγούστου του 2015, όλος ο κόσμος παρακολουθούσε καθηλωμένος την είδηση ότι μια τρομοκρατική επίθεση στο τρένο με προορισμό το Παρίσι, είχε αποτραπεί μετά τη σωτήρια επέμβαση τριών θαρραλέων, νεαρών Αμερικάνων.

Η πορεία της κοινής τους ζωής, από την παιδική ηλικία μέχρι την ενηλικίωση τους και πολλά απίθανα περιστατικά, που τους οδήγησαν σε αυτή τη μεγάλη στιγμή ηρωισμού. Μέσα από αυτή την τρομαχτική δοκιμασία, η φιλία τους αποδείχτηκε το μεγαλύτερο όπλο, ένα «όπλο», που τους επέτρεψε να σώσουν τις ζωές περίπου 500 ανθρώπων…

Ο πολυβραβευμένος με Όσκαρ, Κλιντ Ίστγουντ, υπογράφει τη σκηνοθεσία της ταινίας, που βασίζεται για άλλη μια φορά σε αληθινή ιστορία, επιλέγοντας μάλιστα να σκηνοθετήσει τους αληθινούς ήρωες των συγκλονιστικών γεγονότων, που αναμεταδόθηκαν σε ολόκληρο τον κόσμο.

Έτος: 2018

Διάρκεια: 84 λεπτά

Σκηνοθεσία: Κλιντ Ίστγουντ

Παίζουν: Άντονι Σάντλερ, Άλεκ Σκαρλάτος, Σπένσερ Στόουν, Τζούντι Γκριρ, Τζένα Φίσερ

Ένα τέταρτο πριν τα μεσάνυχτα ο Alpha θα προβάλει την ελληνική ταινία «Τροχονόμος Βαρβάρα». Ο Αχιλλέας (Στάθης Ψάλτης), μένει στις Εργατικές πολυκατοικίες και μην μπορώντας να βρει δουλειά, αποφασίζει να υποδυθεί την αδελφή του, Βαρβάρα, παίρνοντας τη θέση της στη σχολή τροχονόμων.

Εκεί αρχίζουν οι περιπέτειες για τον Αχιλλέα, καθώς ερωτεύεται την Κάτια (Τζένη Ζαχαροπούλου), ένα πλουσιοκόριτσο που πηγαίνει στη σχολή από ανία. Η "Βαρβάρα" εν τω μεταξύ γίνεται η αγαπημένη μαθήτρια του αφοσιωμένου εκπαιδευτή της σχολής (Γιάννης Γκιωνάκης) και τα πράγματα περιπλέκονται για τον Αχιλλέα, που έχει εγκλωβιστεί στο ρόλο της Βαρβάρας.

Έτος: 1981

Διάρκεια: 94 λεπτά

Σκηνοθεσία: Όμηρος Ευστρατιάδης

Παίζουν: Γιάννης Γκιωνάκης, Στάθης Ψάλτης, Τζένη Ζαχαροπούλου, Μαρί Καραβία.