MEGA: Το ματς της Τετάρτης που θα μεταδώσει και η συνέντευξη πρώην παίκτη του Ολυμπιακού

Η αναμέτρηση για τα play off του UEFA Champions League που θα μεταδοθεί τηλεοπτικά από το MEGA την Τετάρτη, 25 Αυγούστου, στις 22:00 και ο πρώην παίκτης του Ολυμπιακού θυμάται την υποδοχή που του είχαν επιφυλάξει οι φίλοι των «ερυθρολεύκων». 

MEGA: Το ματς της Τετάρτης που θα μεταδώσει και η συνέντευξη πρώην παίκτη του Ολυμπιακού

Η ρεβάνς της Σαχτάρ με την Μονακό για τα play off του UEFA Champions League θα μεταδοθεί ζωντανά από το MEGA την Τετάρτη 25 Αυγούστου, στις 22:00.

Μετά την επικράτηση της Σαχτάρ με σκορ 1-0 στον πρώτο αγώνα, η δράση μεταφέρεται στην Ουκρανία για μια σπουδαία αναμέτρηση που οδηγεί στην πρόκριση στους ομίλους της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης. Τον αγώνα θα περιγράψει ο Μιχάλης Τσώχος.

Στο Pre-Game, που ξεκινά στις 21:00, ο Χαβιέ Σαβιόλα σε μια αποκλειστική συνέντευξη στον Γιώργο Μαζιά μιλά για το UEFA Champions League καθώς και για την κίνηση «ματ» της Παρί Σεν Ζερμέν με τη μεταγραφή του Λιονέλ Μέσι. Παράλληλα, ο Αργεντίνος, πρώην άσος του Ολυμπιακού, θυμάται την υποδοχή που του είχαν επιφυλάξει οι φίλοι των «ερυθρολεύκων» και τις μεγάλες στιγμές που έζησε με τους πρωταθλητές Ελλάδας. Ακόμη, ο Φρανσουά Μοδέστο αναλύει τους «μονομάχους» της διοργάνωσης, μια ημέρα πριν από την κλήρωση των ομίλων που θα μεταδοθεί ζωντανά από το MEGA, την Πέμπτη 26 Αυγούστου στις 19:00.

Μετά τη λήξη της αναμέτρησης, στην Post–Game εκπομπή θα παρακολουθήσουμε αναλύσεις για τις ομάδες που εξασφάλισαν θέση στους ομίλους, καθώς και στιγμιότυπα από όλες τις αναμετρήσεις των play off. Σχολιάζει ο Άκης Ζήκος.

Το MEGA φέρνει ξανά το UEFA Champions League στο σπίτι σου.