Ταινίες στην τηλεόραση (14/8): «Χάρι Πότερ», «Το κλωτσοσκούφι», «Ζητείται κουμπάρος»

Διαβάστε τις κυριότερες ταινίες που θα προβληθούν στην ελληνική τηλεόραση το Σάββατο (14/8).  

Ταινίες στην τηλεόραση (14/8): «Χάρι Πότερ», «Το κλωτσοσκούφι», «Ζητείται κουμπάρος»

Στις 21:00 ο Alpha θα προβάλει την ελληνική ταινία «Το κλωτσοσκούφι». Μια όμορφη, έξυπνη αλλά φτωχιά κοπέλα δεν στεριώνει σε καμία δουλειά, αφού τα αφεντικά της έχουν πάντα πονηρούς σκοπούς. Για αυτό άλλωστε οι φίλοι της την αποκαλούν και «κλωτσοσκούφι».

Η κοπέλα καταφεύγει απελπισμένη σε έναν νεαρό εφοπλιστή, για να την βοηθήσει να μεταναστεύσει σε έναν θείο της στην Αυστραλία. Εκείνος, όμως, γοητεύεται από την εξυπνάδα και την ομορφιά της, αλλά υπόσχεται να τη βοηθήσει. Το οικογενειακό του περιβάλλον αντιδρά και ξεκινάει μια σειρά παρεξηγήσεων.

Έτος: 1960

Διάρκεια: 88 λεπτά

Σκηνοθεσία: Ντίνος Δημόπουλος

Παίζουν: Αλίκη Βουγιουκλάκη, Αλέκος Αλεξανδράκης, Στέφανος Ληναίος, Μαρίκα Κρεββατά, Θανάσης Βέγγος, Τζόλυ Γαρμπή, Σταύρος Ξενίδης, Τασσώ Καββαδία, Περικλής Χριστοφορίδης

Μία ώρα αργότερα το Mega θα δείξει την ταινία «Ζητείται κουμπάρος». Ο Νταγκ Χάρις είναι ένας αξιαγάπητος αλλά κοινωνικά αδέξιος γαμπρός που ετοιμάζεται να παντρευτεί την γυναίκα των ονείρων του. Όμως λίγο πριν τον γάμο δεν έχει καταφέρει να βρει κουμπάρο και το άγχος του ολοένα και μεγαλώνει.

Με λιγότερες από δύο εβδομάδες στη διάθεσή του, ο Νταγκ απευθύνεται στον Τζίμι Κάλαχαν, ιδιοκτήτη μια εταιρίας που νοικιάζει κουμπάρους σε ζευγάρια που δεν έχουν κάποιον να τους παντρέψει. Τα ευτράπελα, οι παρεξηγήσεις και οι περιπέτειες δεν θα αργήσουν να συμβούν και να φέρουν τα πάνω κάτω.

Έτος: 2015

Διάρκεια: 92 λεπτά

Σκηνοθεσία: Τζέρεμι Γκάρελικ

Παίζουν: Κέβιν Χαρτ, Τζος Γκαντ, Κειλι Κουόκο, Άλαν Ρίτσον, Κεν Χόουαρντ, , Χόρχε Γκαρσία, Μίμι Ρότζερσ, Κλόρις Λίτσμαν

Στις 23:15 το Star θα προβάλει την ταινία «Ο Χάρι Πότερ και οι κλήροι του θανάτου». O Χάρι, ο Ρον και η Ερμιόνη επιχειρούν την πιο επικίνδυνη αποστολή, την ανίχνευση και καταστροφή του μυστικού αθανασίας του Βόλντεμορτ.

Αυτή τη φορά δεν έχουν την καθοδήγηση των καθηγητών τους ή την προστασία του καθηγητή Ντάμπλντορ και για να τα καταφέρουν θα πρέπει να στηριχτούν απόλυτα ο ένας στον άλλο. Οι Σκοτεινές Δυνάμεις όμως, απειλούν να τους καταστρέψουν καθώς ο κόσμος της μαγείας έχει μετατραπεί σε έναν πολύ επικίνδυνο τόπο για τους εχθρούς του Σκοτεινού Άρχοντα.

Ο πόλεμος, που τόσο πολύ φοβούνταν όλοι, έχει ξεσπάσει πια και οι Θανατοφάγοι του Βόλντεμορτ καταλαμβάνουν το Υπουργείο Μαγείας και το Χόγκουαρτς, τρομοκρατώντας και συλλαμβάνοντας όποιον τολμήσει να προβάλει την οποιαδήποτε αντίρρηση ή αντίσταση. Δεν έχουν καταφέρει όμως ακόμα να βρουν αυτόν, που έχει τεράστια σημασία για τον Βόλντεμορτ: τον Χάρι Πότερ!

Έτος: 2011

Διάρκεια: 114 λεπτά

Σκηνοθεσία: Ντέιβιντ Γέιτς

Παίζουν: Γκάρι Όλντμαν, Ντάνιελ Ράντκλιφ, Έμα Γουάτσον, Ρούπερτ Γκρίντ, Μάγκι Σμιθ, Ραλφ Φάινς, Άλαν Ρίκμαν, Ντέιβιντ Θιούλις, Έλενα Μπόναμ Κάρτερ, Ρόμπερτ Κόλτρεϊν, Τομ Φέλτον.