Νetflix: Stranger Things - Tο νέο teaser trailer της 4ης σεζόν (vid)

Το Stranger Things είναι από τις κορυφαίες σειρές της δεκαετίας - Δείτε το νέο teaser trailer της πετυχημένης ιστορίας του Netflix.

 Νetflix: Stranger Things - Tο νέο teaser trailer της 4ης σεζόν (vid)

το Netflix έδωσε στη δημοσιότητα το νέο teaser trailer της σειράς που προβλήθηκε σαν διαφημιστικό spot στο πλαίσιο της κάλυψης των Ολυμπιακών Αγώνων του Τόκιο 2020 από το NBC. Μπορεί να διαρκεί μόλις 30 δευτερόλεπτα και στην αρχή να κάνει μια ανασκόπηση των προηγούμενων σεζόν όμως τα τελευταία καρέ είναι που...καίνε!

Βλέπουμε την Eleven (Millie Bobby Brown) να την κρατάνε κάποιοι πράκτορες και να έχει καινούργιο look, τον Hopper (David Harbour) να επιστρέφει(!) οπλισμένος με φλογοβόλο, ένα μυστήριο ρολόι και την υπόλοιπη παρέα του Hawkins να ανακαλύπτει κάτι σε ένα εγκαταλελειμμένο σπίτι.

Το κυριότερο είναι πως μέσα από αυτό το teaser trailer μάθαμε πως τελικά η 4η σεζόν του Stranger Things θα προβληθεί εντός του 2022, χωρίς όμως να διευκρινίζεται το πότε ακριβώς. Τουλάχιστον ξέρουμε τη χρονιά καθώς όταν θα προβληθεί η νέα σεζόν θα έχουν περάσει σχεδόν τρία χρόνια από την προηγούμενη.

πηγή: unboxholics