Open: Το... φύγε εσύ, έλα εσύ - Εκτός Λυμπεράκη, Σαγανά, Σφικτός, εντός Μαγγίρα, Αρώνη

Αλλαγές στο Open. Αποχώρησαν Λυμπεράκη, Σαγανά, Σφικτός, πιάνουν.... δουλειά Μαγγίρα, Αρώνη.

Open: Το... φύγε εσύ, έλα εσύ - Εκτός Λυμπεράκη, Σαγανά, Σφικτός, εντός Μαγγίρα, Αρώνη

Σημαντικές αλλαγές στο έμψυχο δυναμικό του Open. Το κανάλι εξέδωσε την ακόλουθη ανακοίνωση για τη Νίκη Λυμπεράκη: «Ολοκληρώνεται η συνεργασία του ΟΡΕΝ με τη Νίκη Λυμπεράκη, η οποία από τη θέση της κεντρικής παρουσιάστριας, συνέβαλε σημαντικά στην αύξηση της απήχησης του κεντρικού δελτίου Ειδήσεων. Το ΟΡΕΝ την ευχαριστεί και της εύχεται καλή επιτυχία στα επόμενα επαγγελματικά βήματά της».

Επίσης αποχώρησαν, η διευθύντρια προγράμματος, Μαρία Σαγανά και ο υπεύθυνος προγραμματισμού, έρευνας και στρατηγικού σχεδιασμού προγράμματος, Κώστας Σφικτός, ο οποίος οδεύει προς τον ΑΝΤ1.

Στο μεταξύ το κανάλι καλωσόρισε τη Μπέττυ Μαγγίρα με την ακόλουθη ανακοίνωση: «Με μεγάλη χαρά η οικογένεια του OPEN καλωσορίζει τη Μπέττυ Μαγγίρα. Αεικίνητη, δυναμική, ευαίσθητη, με συνεχή παρουσία σε τηλεόραση, θέατρο και κινηματογράφο, η Μπέττυ έχει αποδείξει ότι είναι ένα πολύπλευρο ταλέντο, με αστείρευτες δημιουργικές ιδέες και αμέριστη αφοσίωση σε ό,τι καταπιάνεται.
Από τη νέα σεζόν, η Μπέττυ ανοίγει την πόρτα στην πρωινή ζώνη του OPEN με ένα μεγάλο ζεστό χαμόγελο και φέρνει μαζί της κέφι, θετική διάθεση και άπλετο χιούμορ».

Νέο πρόσωπο στο Open από τη νέα σεζόν θα είναι και η Μαρία Αρώνη. Θα είναι η νέα ανταποκρίτρια για το Open από τις Βρυξέλλες. Ήταν ανταποκρίτρια του ΑΝΤ1.