«Nine Perfect Strangers»: Η νέα σειρά που πρωταγωνιστεί η Νικόλ Κίντμαν (vid)

Δείτε το trailer από τη νέα σειρά «Nine Perfect Strangers», στην οποία και πρωταγωνιστεί η Νικόλ Κίντμαν - Βασισμένη στο ομότιτλο βιβλίο.

«Nine Perfect Strangers»: Η νέα σειρά που πρωταγωνιστεί η Νικόλ Κίντμαν (vid)

Η Νικόλ Κίντμαν, εδώ και λίγα χρόνια, μοιάζει ν' απολαμβάνει στ' αλήθεια την καριέρα της. Οσο περιμένουμε να τη δούμε στο πολυαναμενόμενο «Northman» του Ρόμπερτ Εγκερς, δίπλα στην Ανια-Τέιλορ Τζόι, αλλά και στο ρόλο της Λουσίλ Μπολ και στη φεμινιστική μαύρη κωμωδία «Roar», το πρώτο τρέιλερ της σειράς του Hulu, «Nine Perfect Strangers», έρχεται φέρνοντας μαζί του new age ανατριχίλες.

Βασισμένη στο ομότιτλο μπεστ σέλερ της Λιάν Μοριάρτι, η σειρά οκτώ επεισοδίων που κάνει πρεμιέρα στις 18 Αυγούστου εκτυλίσσεται σ' ένα εκλεκτικό σπα που υπόσχεται ίαση και μεταμόρφωση σε εννέα στρεσαρισμένους επισκέπτες από τη μεγαλούπολη, που αναζητούν καλύτερες συνθήκες ζωής. Η διευθύντρια του σπα, η Μάσα, με την απίθανη ρωσική προφορά, μοιάζει αποφασισμένη να αναζωογονήσει το μυαλό και το σώμα τους μέσα σε δέκα μέρες. Μόνο που οι εννέα επισκέπτες δεν έχουν ιδέα τις τους περιμένει.

Το καστ είναι εκπληκτικό: Μελίσα ΜακΚάρθι, Λουκ Εβανς, Ρετζίνα Χολ, Μπόμπι Καναβάλε, Μάικλ Σάνον και, μαζί, Γκρέις Βαν Πάτεν, Ασερ Κέντι, Σαμάρα Γουίβινγκ και Μέλβιν Γκρεγκ. Το σενάριο της σειράς υπογράφουν οι Ντέιβιντ Ε. Κέλι, Τζον Χένρι Μπάτεργουερθ και Σαμάνθα Στράους, ενώ ο συνδυασμός Κίντμαν, Μοριάρτι και Κέλι φέρνει, φυσικά, στο μυαλό το υπερ-επιτυχημένο «Big Little Lies». Πάρτε μια πρώτη, γεμάτη τοξίνες, γεύση παρακάτω.

πηγή: flix