Ολυμπιακός - Νέφτσι Μπακού σε Mega και Novasports: Τηλεοπτικός οδηγός

Τηλεοπτικός οδηγός για το Ολυμπιακός - Νέφτσι Μπακού, το οποίο θα μεταδοθεί από Mega και Novasports.

Ολυμπιακός - Νέφτσι Μπακού σε Mega και Novasports: Τηλεοπτικός οδηγός

Η αναμέτρηση Ολυμπιακός - Νέφτσι Μπακού... έρχεται και θα μεταδοθεί τηλεοπτικά από δύο κανάλια.

Το Mega μας ενημερώνει:

«Η πρώτη μεγάλη μάχη του Ολυμπιακού για την πρόκριση στους ομίλους του Champions League είναι στο MEGA. Την Τετάρτη 21 Ιουλίου στις 22:00 θα μεταδοθεί ζωντανά ο πρώτος αγώνας του β’ προκριματικού γύρου με αντίπαλο τη Νέφτσι Μπακού.

Το Pre Game ξεκινά στις 21:00 και προετοιμαζόμαστε για τη σέντρα στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης» στις 22:00. Στην περιγραφή του αγώνα ο Αντώνης Κατσαρός μαζί με τον Γιώργο Χελάκη, ενώ από τον αγωνιστικό χώρο ο Νίκος Κώτσης θα μεταφέρει ό,τι συμβαίνει.

Αμέσως μετά τη λήξη της αναμέτρησης, ακολουθεί το Post Game με την ανάλυση του ματς και τις καλύτερες φάσεις.

Το MEGA ξαναφέρνει το ποδόσφαιρο σπίτι σου.

ΤΕΤΑΡΤΗ 21 ΙΟΥΛΙΟΥ

PRE GAME: 21:00

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ-ΝΕΦΤΣΙ ΜΠΑΚΟΥ: 22:00

POST GAME: 24:00».

Η ενημέρωση από τη NOVA

Το ευρωπαϊκό ταξίδι του Ολυμπιακού ξεκινά και το Novasports θα είναι εκεί! Οι φίλοι του ποδοσφαίρου, την Τετάρτη 21 Ιουλίου στις 22:00 θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν ζωντανά στο Novasports1HD και σε live streaming στο Web TV του Novasports.gr τον πρώτο αγώνα των πρωταθλητών Ελλάδας κόντρα στη Νέφτσι Μπακού για τον 2ο προκριματικό γύρο του UEFA Champions League.

Η ομάδα του Πέδρο Μαρτίνς θα αντιμετωπίσει στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης» την πρωταθλήτρια ομάδα του Αζερμπαϊτζάν η οποία απέκλεισε τη Ντιναμό Τιφλίδας και θέλει να κάνει το πρώτο βήμα για την πρόκριση στον επόμενο γύρο στην κορυφαίας ευρωπαϊκής διασυλλογικής διοργάνωσης.

Από τις 21:30 το Novasports θα βάλει τους φιλάθλους στον παλμό του αγώνα με το Pre Game Show, για να ακολουθήσει στις 22:00 η απευθείας μετάδοση του παιχνιδιού σε περιγραφή του Άγγελου Στυλιάδη και ρεπορτάζ των Βασίλη Κωνσταντόπουλου και Γιαννίκου Δούσκα. Μετά το τέλος της αναμέτρησης θα ακολουθήσει το Post Game Show με όλο το ρεπορτάζ και τις δηλώσεις των πρωταγωνιστών.