Ταινίες στην τηλεόραση (20/7): «Η αποπλάνηση», «Ο περίεργος και ο πρώτος ματάκιας», «Το πέρασμα»

Διαβάστε τις κυριότερες ταινίες που θα προβληθούν στην ελληνική τηλεόραση την Τρίτη (20/7). 

Ταινίες στην τηλεόραση (20/7): «Η αποπλάνηση», «Ο περίεργος και ο πρώτος ματάκιας», «Το πέρασμα»

Στις 21:00 το Open TV θα προβάλει την ταινία «Το πέρασμα». Τρία ζευγάρια από διαφορετικά κοινωνικά στρώματα της δεκαετίας του '40 βλέπουν τη ζωή τους να αλλάζει μέσα στη δίνη ενός εμφυλίου πολέμου και να ανατρέπεται μετά το συγκλονιστικό ναυάγιο του πλοίου Ταϊπίνγκ, στο οποίο θα χάσουν τη ζωή τους 1.500 επιβάτες μαζί με το πλήρωμα.. Υπερπαραγωγή σε σκηνοθεσία Τζον Γου (Face/Off, Mission Impossible 2), βασισμένη στο ιστορικό γεγονός της βύθισης του ατμόπλοιου Ταϊπίνγκ το 1949, που χαρακτηρίζεται ως ο αντίστοιχος «Τιτανικός» της Κίνας.

Έτος: 2014

Διάρκεια: 120 λεπτά

Σκηνοθεσία: Τζον Γου

Παίζουν: Ζανγκ Ζιγί, Τακέσι Κανεσίρο, Σονγκ Χι Κίο, Χουάνγκ Σιαόμινγκ

Στις 22:00 το Star θα δείξει την ταινία «Η αποπλάνηση». Κατά τη διάρκεια του εμφυλίου πολέμου στις ΗΠΑ, σε ένα οικοτροφείο μόνο για κορίτσια στη Βιρτζίνια, στο νότο της χώρας, ένας στρατιώτης των Βορείων, ο Τζον ΜακΜπέρνι, τραυματίζεται σοβαρά και θα τον βρει ένα από τα κορίτσια, που μαζεύει μανιτάρια στο δάσος.

Ο στρατιώτης καταλήγει να βρει καταφύγιο στο οικοτροφείο, όπου βρίσκονται πέντε νεαρά κορίτσια και δύο δασκάλες. Μετά από την περίθαλψη που δέχεται, ο στρατιώτης μένει σε ένα δωμάτιο του οικοτροφείου, που κάποτε χρησίμευε ως αίθουσα μουσικής.

Εκεί, ανακάμπτει, αλλά καταλήγει να κατακτά τις καρδιές ορισμένων γυναικών, με απρόσμενες εξελίξεις.

Έτος: 2017

Διάρκεια: 86 λεπτά

Σκηνοθεσία: Σοφία Κόπολα

Παίζουν: Νικόλ Κίντμαν, Κίρστεν Ντανστ, Ελ Φάνινγκ, Ανγκουρί Ράις, Κόλιν Φάρελ, Ούνα Λόρενς

Ένα τέταρτο πριν τα μεσάνυχτα ο Alpha θα προβάλει την ταινία «Ο περίεργος και ο πρώτος ματάκιας». Ένας αδιόρθωτος ηδονοβλεψίας, ο Σίμος, εργάζεται σε ένα ξενοδοχείο σαν γκρουμ. Μια συμμορία διαρρηκτών έχει βάλει στο μάτι το χρηματοκιβώτιο του ξενοδοχείου.

Τα μέλη της συμμορίας– πέντε τον αριθμό και πολύ ωραίες γυναίκες– εγκαθίστανται στο ξενοδοχείο, περιμένοντας την κατάλληλη ευκαιρία για τη διάρρηξη. Παράλληλα, η κόρη του ξενοδόχου, η Μυρτώ, βλέποντας ότι το ξενοδοχείο δεν πάει καλά οικονομικά, και πιστεύοντας ότι κάποιοι σαμποτάρουν την επιχείρηση, παριστάνει τη ρεσεψιονίστ, με σκοπό να μάθει εκ των ένδον τι ακριβώς συμβαίνει.

Το πάθος του Σίμου τον κάνει κοινωνό των σχεδίων της συμμορίας των πέντε γυναικών, με αποτέλεσμα αφενός να ματαιώσει τη διάρρηξη και αφετέρου να κερδίσει το χέρι της Μυρτώς, η οποία στο μεταξύ τον έχει ερωτευτεί.

Έτος: 1982

Διάρκεια: 88 λεπτά

Σκηνοθεσία: Όμηρος Ευστρατιάδης

Παίζουν: Στάθης Ψάλτης, Καίτη Φίνου, Θάνος Παπαδόπουλος, Βίνα Ασίκη