Ταινίες στην τηλεόραση (19/7): «Χωρίς διέξοδο», «Ο δυναστείας», «Four brothers»

Διαβάστε τις κυριότερες ταινίες που θα προβληθούν στην ελληνική τηλεόραση την Δευτέρα (19/7).

Ταινίες στην τηλεόραση (19/7): «Χωρίς διέξοδο», «Ο δυναστείας», «Four brothers»

Στις 22:00 το Star θα προβάλει την ταινία «Χωρίς διέξοδο». Μετά από μια ληστεία με άσχημη κατάληξη, ο Κάσεϊ Στέιν βρίσκεται στο στόχαστρο μιας αδίστακτης συμμορίας με επικεφαλής τον αρχιμαφιόζο Χάγκεν.

Ο Κάσεϊ έκλεψε ένα πολύτιμο φορτίο, το οποίο ανήκει στον Χάγκεν και δεν θα σταματήσει να τον κυνηγά μέχρι να το πάρει πίσω. Χωρίς να έχει άλλη επιλογή, ο Κάσεϊ επικοινωνεί με το πρώην αφεντικό του, τον διακινητή ναρκωτικών Γκρέραν, στον οποίο αναθέτει την προστασία της κοπέλας του, Τζούλιετ, η οποία είναι άρρωστη και για χάρη της ο Κέισι ανέλαβε την παράνομη δουλειά ώστε να εξοικονομήσει τα χρήματα για την επείγουσα επέμβασή της.

Μια γεμάτη αδρεναλίνη καταδίωξη θα ξεκινήσει για τον Κάσεϊ στις λεωφόρους της Γερμανίας, σε έναν αγώνα δρόμου για να σώσει τον έρωτα της ζωής του πριν να είναι πολύ αργά.

Έτος: 2016

Διάρκεια: 87 λεπτά

Σκηνοθεσία: 'Ιραν Κρίβι

Παίζουν: Νίκολας Χουλτ, Φελίσιτι Τζόουνς, Μπεν Κίνγκσλεϊ, Άντονι Χόπκινς

Στις 23:00 ο ΣΚΑΪ θα δείξει την ταινία «Four brothers». Τέσσερις θετοί αδελφοί μαθαίνουν ότι η μητέρα τους δολοφονήθηκε κατά τη διάρκεια μιας ένοπλης ληστείας σε ένα κατάστημα. Έτσι, αν και αποξενωμένοι εδώ και χρόνια, οι αδελφοί ξανασμίγουν προκειμένου να εκδικηθούν και να πάρουν την κατάσταση στα χέρια τους.

Αψηφώντας τις αστυνομικές εντολές, ξεκινούν κάνοντας άνω - κάτω τη γειτονιά που μένουν στο Ντιτρόιτ, αναζητώντας τον εγκέφαλο που κρύβεται πίσω από τη βάναυση δολοφονία. Στην πορεία, θα ανακαλύψουν ότι οι δεσμοί που τους ενώνουν είναι πιο δυνατοί και από τους δεσμούς αίματος.

Έτος: 2005

Διάρκεια: 109 λεπτά

Σκηνοθεσία: Τζον Σίνγκλτον

Παίζουν: Μαρκ Γουόλμπεργκ, Ταϊρίζ Γκίμπσον, Αντρέ Μπέντζαμιν κ.ά.

Ένα τέταρτο πριν τα μεσάνυχτα ο Alpha θα προβάλει την ταινία «Ο δυναστείας». Στις αρχές της δεκαετίας του ’50, ο γυναικοθήρας στρατιώτης Μπέμπης Καρινκόπουλος παίρνει δυσμενή μετάθεση και αποστέλλεται στο μέτωπο της Κορέας. Αντί για την Κορέα, όμως, βρίσκεται πάνω σ’ ένα πλοίο προς το Ντακάρ και μοιραία καταλήγει σκλάβος στα παζάρια της Ανατολής.

Μια μέρα οδηγείται στα καζάνια του φύλαρχου των κανιβάλων Σπάλα Σπάλα, αλλά η συνάντησή του με τον Ταρζάν είναι σωτήρια μιας και ο τελευταίος αποδεικνύεται εξάδελφός του. Επί σαράντα χρόνια τον κερδίζει στο τάβλι, γίνεται πάμπλουτος κι επιστρέφει θριαμβευτικά στην πατρίδα του.

Δύο αγόρια κι ένα κορίτσι ισχυρίζονται ότι είναι νόθα παιδιά του κι εκείνος νομίζει ότι έχει αποκτήσει τη δυναστεία του. Κάποτε όμως παρουσιάζεται ο Οδυσσέας, φυσικός γιος δικός του και της Ασπασίας, κόρης του καπετάνιου του πλοίου με το οποίο εκείνος πήγε στο Ντακάρ.

Έτος: 1985

Διάρκεια: 80 λεπτά

Σκηνοθεσία: Όμηρος Ευστρατιάδης

Παίζουν: Σωτήρης Μουστάκας, Ρένα Παγκράτη, Νανά Βενέτη, Τόνυ Άντονυ, Ηλίας Κωνσταντίνου, Κάτια Κουκίδου, Κώστας Μακέδος, Στέλλα Κωνσταντινίδου, Γιώργος Βάσος, Κάτια Κυβέλου, Γκέλυ Γαβριήλ, Γιούλη Μπάρκα, Γιάννης Ζωγράφος.