Ταινίες στην τηλεόραση (15/7): «Νοκ άουτ στον έρωτα», «Το βαποράκι», «Μέχρι την τελευταία μέρα»

Διαβάστε τις κυριότερες ταινίες που θα προβληθούν στην ελληνική τηλεόραση την Πέμπτη (15/7).     

Ταινίες στην τηλεόραση (15/7): «Νοκ άουτ στον έρωτα», «Το βαποράκι», «Μέχρι την τελευταία μέρα»

Στις 21:00 το Open TV θα προβάλει την ταινία «Μέχρι την τελευταία μέρα». Τρεις φίλοι λαμβάνουν το χαρτί της στρατιωτικής τους κατάταξης και καλούνται να απαντήσουν εντός 30 ημερών.

Στο διάστημα αυτό, θα έρθουν αντιμέτωποι με την ιδέα της φιλίας, του καθήκοντος, της τιμής, αλλά και της πραγματικής επιθυμίας τους για αυτό που θέλουν να κάνουν στη ζωή τους.

Έτος: 2007

Διάρκεια: 85 λεπτά

Σκηνοθεσία: Μπράιαν Γκάναρ

Παίζουν: Ελάιζα Γουντ, Κρις Κλάιν, Τζον Μπένθαλ.

Μία ώρα αργότερα το Star θα δείξει την ταινία «Το βαποράκι». Ο 80χρονος Ερλ Στόουν είναι απένταρος, μόνος και αντιμέτωπος με τη χρεοκοπία της επιχείρησής του, όταν του προσφέρεται μία δουλειά, στην οποία - φαινομενικά- πρέπει απλά να οδηγεί. Στην πραγματικότητα, γίνεται μεταφορέας στην υπηρεσία του μεξικάνικου καρτέλ ναρκωτικών.

Τα πάει όμως καλά, τόσο καλά που οι «παραγγελίες» ολοένα και αυξάνονται και ο ίδιος σύντομα ανεβαίνει στην ιεραρχία της «επιχείρησης». Δεν αργεί ωστόσο να τον εντοπίσει ο σκληρός πράκτορας της υπηρεσίας για την καταπολέμηση των ναρκωτικών, Κόλιν Μπέιτς.

Έτσι, παρόλο που τα οικονομικά του προβλήματα ανήκουν στο παρελθόν, τα προηγούμενα λάθη του αρχίζουν να τον βαραίνουν σε τέτοιο βαθμό που είναι αβέβαιο αν θα έχει το χρόνο να τα διορθώσει, πριν βρεθεί ενώπιον της επιβολής του νόμου ή των αρχηγών του καρτέλ.

Έτος: 2018

Διάρκεια: 106 λεπτά

Σκηνοθεσία: Κλιντ Ίστγουντ

Παίζουν: Κλιντ Ίστγουντ, Μπράντλεϊ Κούπερ, Λόρενς Φίσμπερν, Μάικλ Πένια, Νταϊάν Γουίστ, Άντι Γκαρσία, Άλισον Ίστγουντ, Τάισα Φαρμίγκα.

Ένα τέταρτο πριν τα μεσάνυχτα ο Alpha θα προβάλει την ελληνική ταινία «Νοκ άουτ στον έρωτα». Ο Κοκός, ένας φωτορεπόρτερ της πυρκαγιάς, που οι γκάφες του δεν περιγράφονται, αναλαμβάνει να φωτογραφήσει ένα παράνομο ζευγάρι που βρίσκεται στη Λεμεσσό.

Ετοιμάζεται να φύγει με το βοηθό του, τον Θανάση τον Κεκέ για την Κύπρο, όταν χωρίς να το θέλει και χωρίς να το καταλάβει βρίσκεται μπλεγμένος στην κλοπή μιας χρυσής γλαύκας της Αθήνας από το Αρχαιολογικό Μουσείο.

Έτος: 1982

Διάρκεια: 90 λεπτά

Σκηνοθεσία: Ερρίκος Θαλασσινός

Παίζουν: Σωτήρης Μουστάκας, Μαρία Μπονέλου, Θάνος Παπαδόπουλος, Κώστας Καραγιώργης, Πάνος Κορκοτάς, Μιχάλης Μουστάκας, Κώστας Παληός, Νίκος Τσαχιρίδης, Βίνα Ασίκη, Τάσος Ψωμόπουλος.