Ταινίες στην τηλεόραση (12/7): «Ο χιονάνθρωπος», «Το ψώνιο», «Τέσσερις γάμοι και μία κηδεία»

Διαβάστε τις κυριότερες ταινίες που θα προβληθούν στην ελληνική τηλεόραση την Δευτέρα (12/7).   

Ταινίες στην τηλεόραση (12/7): «Ο χιονάνθρωπος», «Το ψώνιο», «Τέσσερις γάμοι και μία κηδεία»

Στις 21:00 το Open TV θα προβάλει την ταινία «Τέσσερις γάμοι και μία κηδεία». Αφού συναντιούνται σε τέσσερις γάμους και μία κηδεία, ένας Αγγλος εργένης και μια Αμερικανίδα δημοσιογράφος ανακαλύπτουν ότι είναι πλασμένοι ο ένας για τον άλλον.

Έτος: 1994

Διάρκεια: 117 λεπτά

Σκηνοθεσία: Μάικ Νιούελ

Παίζουν: Χιου Γκραντ, Άντι Μακ Ντάουελ, Κριστίν Σκοτ-Τόμας, Σάιμον Κάλοου

Μία ώρα μετά το Star θα δείξει την ταινία «Ο χιονάνθρωπος». Ένα κορίτσι ξυπνά κι αναζητά τη μητέρα του. Το σπίτι άδειο. Στον κήπο ένας χιονάνθρωπος με το φουλάρι της μητέρας του τυλιγμένο στο λαιμό του.

Ο συναισθηματικά ασταθής αστυνόμος Χάρι Χόλε και η ομάδα του ξεκινούν την έρευνα για μια απλή, φαινομενικά, δολοφονία κι ανακαλύπτουν έναν ανησυχητικό αριθμό γυναικών που έχουν χαθεί στη διάρκεια των τελευταίων χρόνων.

Ένας serial killer παίζει διεστραμμένα παιχνίδια στρατηγικής στην έδρα του και ο Χάρι Χόλε καλείται να μπει στο μυαλό του, αλλιώς ένας ακόμα χιονάνθρωπος θα εμφανιστεί κι άλλη μια γυναίκα θα δολοφονηθεί.

Έτος: 2017

Διάρκεια: 110 λεπτά

Σκηνοθεσία: Τόμας Άλφρεντσον

Παίζουν: Μάικλ Φασμπέντερ, Τζέι Κ. Σίμμονς, Ρεμπέκα Φέργκιουσον, Σάρλοτ Γκένσμπουργκ, Κλόι Σεβινί, Βαλ Κίλμερ

Ένα τέταρτο πριν τα μεσάνυχτα ο Alpha θα προβάλει την ελληνική ταινία «Το ψώνιο». Ο Σωτήρης Χαρίτος είναι ένας πολύ καλός μηχανικός αυτοκινήτων, που όμως επιθυμεί να γίνει ηθοποιός.

Οι φίλοι του μάλιστα, που γνωρίζουν το όνειρό του, τον αποκαλούν ψώνιο. Τρέχει από δω και από κει κάνοντας τον κομπάρσο, ώσπου κάποια στιγμή, ύστερα από μια παταγώδη αποτυχία, πιάνει την καλή παίζοντας στην τηλεόραση τον βλάκα με τεράστια επιτυχία.

Έτος: 1983

Διάρκεια: 84 λεπτά

Σκηνοθεσία: Όμηρος Ευστρατιάδης

Παίζουν: Σωτήρης Μουστάκας, Σωτήρης Τζεβελέκος, Σόφη Ζαννίνου, Έφη Πίκουλα.