Ταινίες στην τηλεόραση (4/7): «Λούφα και απαλλαγή», «Get smart», «Το κάλεσμα»

Δείτε μερικές από τις ταινίες που θα προβληθούν στην ελληνική τηλεόραση την Κυριακή (4/7). 

Ταινίες στην τηλεόραση (4/7): «Λούφα και απαλλαγή», «Get smart», «Το κάλεσμα»

Στις 21:00 το Star θα προβάλει την ελληνική ταινία «Λούφα και απαλλαγή». Μια παρέα νεοσύλλεκτων, που ο καθένας για τους δικούς του λόγους, θέλει να πάρει απαλλαγή από τον στρατό, αναγκάζεται να υπηρετήσει ως Ι (γιώτα) 4 (βοηθητικός).

Η παρέα θα βρεθεί σε ένα ακριτικό νησί με διατεταγμένη υπηρεσία: θα πρέπει να παίξουν τους «λαγούς» και να συνυπάρξουν με τους λοκατζήδες, που ετοιμάζονται για μία μεγάλη άσκηση.

Οι δυσκολίες και τα απίστευτα καψόνια θα δυναμώσουν την παρέα και το χιούμορ και η εφευρετικότητα των «λαγών» θα υπερνικήσουν... τους στρατοκράτες! Η κόντρα αυτή σε κάποιο ακριτικό νησί του Αιγαίου, θα φέρει τα πάνω κάτω στις ζωές όλων των εμπλεκομένων... ντόπιων και ξένων «εχθρών».

Έτος: 2008

Διάρκεια: 94 λεπτά

Σκηνοθεσία: Βασίλης Κατσίκης

Παίζουν: Θανάσης Τσαλταμπάσης, Στάθης Παναγιωτίδης, Χάρης Μαυρούδης, Πέτρος Λαγούτης, Γιώργος Κιμούλης, Μάνος Γαβράς, Νίκος Βουρλιώτης, Γιώργος Χρυσοστόμου, Κώστας Φραγκολιάς, Γιώργος Κοψιδάς, Γιώργος Χρανιώτης, Ιζαμπέλλα Κογιεβίνα, Μαρία Κορινθίου, Δώρα Σαμψωνά

Στις 23:15 ο Alpha θα δείξει την ταινία «Get smart». Αποστολή του είναι να ανατρέψει τη τελευταία προσπάθεια για παγκόσμια κυριαρχία της εγκληματικής οργάνωσης με την ονομασία «ΧΑΟΣ». Συνεργάτης του Σμαρτ θα είναι η πανέμορφη αλλά και θανάσιμη Πράκτορας 99, αλλά και ο διάσημος Πράκτορας 23.

Μπορεί ο Σμαρτ να μην έχει ολοκληρωμένη εκπαίδευση, μπορεί το οπλοστάσιό του να μη διαθέτει τη τελευταία λέξη της τεχνολογίας, έχει όμως ενθουσιασμό και πάθος, που επιφυλάσσουν απίστευτες καταστάσεις.

Έτος: 2008

Διάρκεια: 101 λεπτά

Σκηνοθεσία: Πίτερ Σίγκαλ

Παίζουν: Στιβ Καρέλ, Αν Χάθαγουεϊ, Ντιουέιν Τζόνσον, Μπιλ Μάρεϊ, Άλαν Άρκιν

Δέκα λεπτά μετά τα μεσάνυχτα το Mega θα προβάλει την ταινία «Το κάλεσμα». Η ντετέκτιβ Χέιζελ Μικάλεφ (Σούζαν Σαράντον) υπηρετεί στην μικρή και ήσυχη πόλη του Πορτ Ντάντας, στην επαρχία Οντάριο του Καναδά και οδεύει προς τη συνταξιοδότηση, με μόνες της έννοιες την εξάρτηση από τα παυσίπονα και ένα πρόσφατο διαζύγιο.

Όλα όμως αλλάζουν, όταν μια άρρωστη γυναίκα δολοφονείται στο σπίτι της και η Χέιζελ και η ομάδα της καλούνται να εξιχνιάσουν την υπόθεση. Η Χέιζελ βρίσκει και πάλι τον εαυτό του προσπαθώντας να συλλάβει τον δολοφόνο σε ολόκληρη τη χώρα, ενώ η κατάσταση ξεφεύγει από κάθε έλεγχο.

Έτος: 2014

Διάρκεια: 107 λεπτά

Σκηνοθεσία: Τζέισον Στόουν

Παίζουν: Σούζαν Σαράντον, Γκιλ Μπέλοους, Έλεν Μπέρστιν, Τόφερ Γκρέις, Ντόναλντ Σάδερλαντ.