Ταινίες στην τηλεόραση (28/6): «Το σινικό τείχος», «Megan Leavey», «Πριν έρθεις εσύ»

Δείτε μερικές από τις ταινίες που θα προβληθούν στην ελληνική τηλεόραση τη Δευτέρα (28/6).  

Ταινίες στην τηλεόραση (28/6): «Το σινικό τείχος», «Megan Leavey», «Πριν έρθεις εσύ»

Στις 21:00 τo Star θα προβάλει την ταινία «Το σινικό τείχος». Στον 10ο αιώνα μ.Χ. στην Κίνα, δύο μισθοφόροι πολεμιστές, κατά τη διάρκεια της αναζήτησής τους για πυρίτιδα, φυλακίζονται στο Σινικό Τείχος. Εκεί διαπιστώνουν τον πραγματικό λόγο για τον οποίο κατασκευάστηκε ένα από τα μεγαλύτερα θαύματα του κόσμου.

Υπερφυσικά τέρατα που, σύμφωνα με τον θρύλο, «ξυπνούν» κάθε 60 χρόνια, πολιορκούν το Σινικό Τείχος και από τη μια στιγμή στην άλλη, η αναζήτησή της μοίρας μετατρέπεται σε ένα ταξίδι ηρωισμού.

Οι δύο μισθοφόροι ενώνονται με έναν τεράστιο στρατό επανδρωμένο με τους καλύτερους πολεμιστές της Κίνας, προκειμένου να αντιμετωπίσουν αυτή τη φαινομενικά ασταμάτητη δύναμη.

Έτος: 2016

Διάρκεια: 88 λεπτά

Σκηνοθεσία: Γίμου Ζανγκ

Παίζουν: Ματ Ντέιμον, Πέδρο Πασκάλ, Γουίλεμ Νταφόε, Τιάν Τζινγκ, Άντι Λάου, Λου Χαν

Την ίδια ώρα το Open TV θα δείξει την ταινία «Πριν έρθεις εσύ». Η Λουίζα, μια 26χρονη κοπέλα που ψάχνει να βρει μια δουλειά που να την ευχαριστεί, αποφασίζει να προσφέρει τις υπηρεσίες της σε μια πλούσια οικογένεια για να φροντίζει τον γιο τους, έναν τραπεζικό, που πρόσφατα έμεινε ανάπηρος λόγω ενός ατυχήματος.

Καθώς η ελπίδα τον εγκαταλείπει, η Λουίζα αποφασίζει να του δείξει τη χαρά και το νόημα της ζωής, κάτι που θα αλλάξει τις ζωές και των δύο για πάντα.

Έτος: 2016

Διάρκεια: 102 λεπτά

Σκηνοθεσία: Θία Σάροκ.

Παίζουν: Εμίλια Κλαρκ, Σαμ Κλάφλιν, Τζάνετ ΜακΤιρ, Τσαρλς Ντανς

Στις 23:00 ο Alpha θα προβάλει την ταινία «Megan Leavey». Η Μέγκαν Λίβι, δεκανέας του αμερικάνικου πεζικού, καλείται να συνεργαστεί στο πεδίο της μάχης με τον ειδικά εκπαιδευμένο σκύλο, Ρεξ, προκειμένου να φέρουν εις πέρας μία δύσκολη αποστολή.

Οι δύο τους θα σώσουν τις ζωές πολλών. Όταν όμως ένας αυτοσχέδιος μηχανισμός εκραγεί αναπάντεχα, η Μέγκαν θα βρεθεί στην πιο κρίσιμη στιγμή της δικής της ζωής, όπου μόνο ένα θαύμα μπορεί να αποτρέψει το μοιραίο.

Έτος: 2017

Διάρκεια: 116 λεπτά

Σκηνοθεσία: Γκαμπριέλα Καουπέρθγουεϊτ

Παίζουν: Κέιτ Μάρα, Ραμόν Ροντρίγκεζ, Τομ Φέλτον, Γουίλ Πάτον, κ.α.