Ταινίες στην τηλεόραση (27/6): «Ο άνθρωπος της καρπαζιάς», «Το δίλημμα», «Ρομπέν των δασών»

Δείτε μερικές από τις ταινίες που θα προβληθούν στην ελληνική τηλεόραση την Κυριακή (27/6). 

Ταινίες στην τηλεόραση (27/6): «Ο άνθρωπος της καρπαζιάς», «Το δίλημμα», «Ρομπέν των δασών»

Στις 21:00 το Star θα προβάλει την ελληνική ταινία «Ο άνθρωπος της καρπαζιάς». Ο Ανέστης, ένας άνθρωπος που όλοι τον έχουν του χεριού τους και η καρπαζιά πάει σύννεφο, ιδίως από τον φίλο του Παντελή, κάποια στιγμή πιστεύει ότι αποκτά τις υπερδυνάμεις, που πάντα ονειρευόταν, παίρνοντας τα ειδικά χάπια, που του χορηγεί για πλάκα ο φοιτητής της ιατρικής και φίλος του, Φιλήμων.

Στην πραγματικότητα, τα χάπια αυτά είναι ασπιρίνες, αλλά ο Ανέστης πιστεύει τόσο πολύ στη δύναμή τους, ώστε αποκτά αυτοπεποίθηση. Παύει να είναι άνθρωπος της καρπαζιάς, τα βάζει με τα πρωτοπαλίκαρα του Αρίστου, που θέλει να αρπάξει το καφενείο του Μελέτη, πατέρα της Νίκης, της κοπέλας, που ήταν κρυφά ερωτευμένη μαζί του αλλά εκείνος δεν το είχε καταλάβει. Ο Ανέστης έχει μάτια μόνο για τη Μαριάννα, μια τραγουδίστρια, που θέλει να γίνει σταρ του κινηματογράφου.

Στο τέλος, ο Ανέστης καταλαβαίνει την κοροϊδία και όχι μόνο κερδίζει τη Νίκη αλλά βάζει στη θέση τους και τα αφεντικά του, δύο απατεώνες, που έτρωγαν τα λεφτά του κοσμάκη πουλώντας ανύπαρκτα διαμερίσματα.

Έτος: 1969

Διάρκεια: 93 λεπτά

Σκηνοθεσία: Κώστας Καραγιάννης

Παίζουν: Νίκος Ρίζος, Κώστας Βουτσάς, Λαυρέντης Διανέλλος, Δημήτρης Νικολαΐδης, Ζωζώ Σαπουντζάκη, Ξένια Καλογεροπούλου, Νίκος Παπαναστασίου, Δημήτρης Μπισλάνης, Μαίρη Μεταξά κ.α.

Δέκα λεπτά μετά ο Alpha θα δείξει την ταινία «Το δίλημμα». Ο εργένης Ρόνι και ο παντρεμένος Νικ είναι συνεργάτες και κολλητοί από το κολλέγιο. Όλα κυλούν ήρεμα, ώσπου ο Ρόνι ανακαλύπτει ότι η σύζυγος του Νικ τον απατά.

Εδώ τίθεται το μεγάλο δίλημμα: να αποκαλύψει στον κολλητό του όλη την αλήθεια για τη γυναίκα του ή να τον αφήσει να ζει μέσα στο ψέμα του ήσυχού του γάμου;

Έτος: 2012

Διάρκεια: 118 λεπτά

Σκηνοθεσία: Ρον Χόουαρντ

Παίζουν: Βινς Βον, Κέβιν Τζέιμς, Γουαϊνόνα Ράιντερ, Τζένιφερ Κόνελι, Τσάνινγκ Τάτουμ, Κουίν Λατίφα

Στις 22:10 το Mega θα προβάλει την ταινία «Ρομπέν των δασών». Πριν από 800 χρόνια, σε ένα σκοτεινό δάσος στη μεσαιωνική Αγγλία, ζούσε ένας ήρωας – ένας άνδρας τόσο εξαιρετικός ώστε το όνομα και η ιστορία του έγιναν μύθος. Γεννήθηκε μέσα στα πλούτη, αλλά απέκτησε ισχύ αφού έχασε ότι είχε. Ήταν ένας περιπετειώδης με ελεύθερο πνεύμα άνδρας, αλλά έδινε την υπόσχεση του σε μία μόνο γυναίκα. Ήταν άφοβος στο πεδίο της μάχης, αλλά επίσης συμπονετικός φίλος. Ήταν συγκαλυμμένος στην ανωνυμία, αλλά απελευθέρωσε ένα βασίλειο. Αυτός ήταν ο Ρομπέν των Δασών.

Η περιπέτεια ξεκινά όταν ο Ρομπέν ξεφεύγει από την Ιερουσαλήμ, όπου ήταν αιχμάλωτος από τους μουσουλμάνους με το απίστευτο στυλ του και επιστρέφει από τις Σταυροφορίες στην Αγγλία με τον σύντροφό του Αζίμ Ελ Σιρ Αλ Μπακίρ, για να ανακαλύψει ότι πρέπει να εκδικηθεί τον θάνατο του πατέρα του. Σε αυτό το ταξίδι, ο Ρομπέν γίνεται αρχηγός των παρανόμων, και η μία περιπέτεια συνοδεύει την άλλη, κλέβουν από τους πλούσιους και δίνουν στους φτωχούς.

Έτος: 1991

Διάρκεια: 143 λεπτά

Σκηνοθεσία: Κέβιν Ρέινολντς

Παίζουν: Κέβιν Κόστνερ, Μόργκαν Φρίμαν, Κρίστιαν Σλέητερ, Άλαν Ρίκμαν, Μαίρη Ελίζαμπεθ Μαστραντόνιο.