Sex Education: Η πρεμιέρα της 3ης σεζόν και οι πρώτες φωτογραφίες

Ανακοινώθηκε η ημερομηνία κυκλοφορίας της δημοφιλούς νεανικής σειράς του Netflix

Sex Education: Η πρεμιέρα της 3ης σεζόν και οι πρώτες φωτογραφίες
Photo credits: Netflix

Επιτέλους, μετά από μήνες σιωπής, το Netflix ανακοίνωσε την ημερομηνία κυκλοφορίας για την 3η σεζόν του “Sex Education”. Τελευταία φορά που μάθαμε νέα για το λατρεμένο σόου της υπηρεσίας ήταν τον περασμένο Σεπτέμβριο, όπου είδαμε όλο το cast στο πλατό.

Ναι, η 3η σεζόν του Sex Education θα προβληθεί στις 17 Σεπτεμβρίου αποκλειστικά μέσα από τη «συχνότητα» του Netflix. Παρακάτω μπορείτε να πάρετε και μία μικρή γεύση από τα γυρίσματα, με τις νέες εικόνες που δημοσιεύτηκαν μέσα από τον επίσημο λογαριασμό της σειράς στο Facebook.

Η 2η σεζόν είχε προβληθεί τον Ιανουάριο του 2020 και τα γυρίσματα της 3ης σεζόν δεν ξεκίνησαν ποτέ λόγω του lockdown. Πριν λίγους μήνες ξεκίνησαν, όμως, με τα πρωτόκολλα ασφαλείας που έχουν τεθεί, η παραγωγή μπόρεσε και επέστρεψε στο πλατό, τηρώντας όλα τα προβλεπόμενα μέτρα όπως test, αποστάσεις και μάσκες. Δυστυχώς, δεν έχει αποκαλυφθεί μέχρι αυτή τη στιγμή τίποτα άλλο, πέρα από τις φωτογραφίες και την ημερομηνία. Ωστόσο, αναμένουμε για ένα trailer ή κάποιο teaser μέσα στους επόμενους μήνες.

Πηγή: unboxholics.gr