«Φως στο Τούνελ»: Ποιο κανάλι διεκδικεί την εκπομπή της Αγγελικής Νικολούλη!

Ποιο κανάλι θέλει να κάνει δική του την επιτυχημένη εκπομπή της Αγγελικής Νικολούλη, «Φως στο Τούνελ»

«Φως στο Τούνελ»: Ποιο κανάλι διεκδικεί την εκπομπή της Αγγελικής Νικολούλη!

Μόλις λίγες ημέρες έχουν περάσει από την έκτακτη εκπομπή του «Τούνελ» της Αγγελικής Νικολούλη, μετά τις ραγδαίες εξελίξεις και την ομολογία του πιλότου για τη δολοφονία της 20χρονης Καρολάιν.

Αυτό ήταν και το τελευταίο «Φως στο Τούνελ» αυτής της σεζόν.

Η τελευταία της εκπομπή σημείωσε τεράστια νούμερα τηλεθέασης, ρεκόρ για τη φετινή χρονιά και οι «μνηστήρες» της ξανάρχισαν την πίεση για να αποσπάσουν την υπογραφή της για μία συμφωνία μαζί της. Εξάλλου, η δημοσιογράφος ανανέωσε πέρυσι μόνο για έναν χρόνο τη συνεργασία της με τον ALPHA, οπότε κάθε πρόταση νέα θα μπορούσε να γίνει αποδεκτή χωρίς να χρειαστεί να σπάσει κάποιο συμβόλαιο.

Νέο ρεπορτάζ του Αλέξανδρου Κατσαρίδη για το YouFly.com, κάνει λόγο για πολύ έντονο ενδιαφέρον από την πλευρά του Mega να εντάξει το «Τούνελ» στο πρόγραμμά του. Δεν είναι, ωστόσο, η πρώτη φορά που οι άνθρωποι του Mega πολιορκούν τη δημοσιογράφο για να μεταφέρει την επιτυχημένη εκπομπή της από τον ALPHA, ύστερα από 9 σερί χρόνια, τότε όμως η απάντησή της ήταν αρνητική.

Η ίδια δεν έχει δώσει ακόμα την απάντησή της στο Mega, το γεγονός ωστόσο πως δεν έχει ανανεώσει ακόμα το συμβόλαιό της με τον ALPHA θα πρέπει να αρχίσει να ανησυχεί πολύ το κανάλι της Κάντζας…

Πηγή: dailymedia.com.gr