Netflix: «Ο καστανάνθρωπος» - Το αστυνομικό μυθιστόρημα έγινε σειρά

«Ο Kαστανάνθρωπος» στο Netflix έχει πλέον δικό του teaser και αυτό είναι αρκετό για να πάρουμε μια γεύση από το τι θα δούμε - Το κορυφαίο αστυνομικό μυθιστόρημα.

Netflix: «Ο καστανάνθρωπος» - Το αστυνομικό μυθιστόρημα έγινε σειρά

Το The Chestnut Man ή αλλιώς ο Kαστανάνθρωπος, το κορυφαίο αστυνομικό μυθιστόρημα, γίνεται σειρά στο Netflix με την υπογραφή στο σενάριο του Søren Sveistrup, συγγραφέας του βιβλίου στο οποίο βασίζεται η σειρά και παράλληλα του δανέζικου The Killing.

Ο Kαστανάνθρωπος στο Netflix κάνει πρεμιέρα το Φθινόπωρο, όμως το teaser έχει κιόλας κυκλοφορήσει και υπόσχεται ήδη πολλά.

Τι θα δούμε στη σειρά;

Το The Chestnut Man ξεκινά με την ανακάλυψη ενός σώματος μιας νεαρής γυναίκας σε μια παιδική χαρά ενός ήσυχου προαστίου της Κοπεγχάγης. Η νεαρή γυναίκα δολοφονήθηκε βάναυσα και έχασε ένα από τα χέρια της. Δίπλα της βρίσκεται μια μικρή κούκλα από κάστανα και σπίρτα. Η φιλόδοξη νεαρή ντετέκτιβ Naia Thulin αναλαμβάνει την υπόθεση μαζί με τον νέο της συνεργάτη Mark Hess, με στόχο να βρουν τον σειριακό δολοφόνο που τρομοκρατεί την Κοπεγχάγη και αφήνει μια κούκλα από κάστανα σε κάθε σκηνή του εγκλήματος.

Είναι ένα ψυχρό θρίλερ γεμάτο αγωνία που έλαβε υπέροχες κριτικές όταν κυκλοφόρησε το βιβλίο. Η σειρά φαίνεται πολύ ελπιδοφόρα στο πρώτο της teaser με τις ατμοσφαιρικές εικόνες και το τρομακτικό παιδικό τραγούδι.

Θυμήσου την περιγραφή του βιβλίου που κυκλοφορεί από τις εκδόσεις Διόπτρα
Αν τον βρεις, σε έχει ήδη βρει!

Ένας ψυχοπαθής τρομοκρατεί την Κοπεγχάγη.

Σε κάθε αιματοβαμμένο τόπο εγκλήματος αφήνει την «κάρτα» του: έναν καστανάνθρωπο, μια χειροποίητη κούκλα φτιαγμένη από σπίρτα και δύο κάστανα. Εξετάζοντας τις κούκλες, η Διεύθυνση Εγκληματολογικών Ερευνών βρίσκεται μπροστά σε μια συγκλονιστική ανακάλυψη: ένα αποτύπωμα το οποίο ανήκει σε ένα κορίτσι, την κόρη μιας υπουργού, που είχε απαχθεί και δολοφονηθεί έναν χρόνο πριν.

Τραγική σύμπτωση ή κάτι πολύ πιο διεστραμμένο;

Προκειμένου να σωθούν αθώες ζωές, ένα ζευγάρι ντετέκτιβ θα πρέπει να κάνει στην άκρη τις διαφορές του, ώστε να αρχίσει να συνδέει τα αποτρόπαια στοιχεία που αφήνει πίσω του ο Καστανάνθρωπος.
Γιατί ένα πράγμα είναι απόλυτα ξεκάθαρο: o δολοφόνος βρίσκεται σε αποστολή που το τέλος της απέχει πολύ… Και κανείς δεν είναι ασφαλής.

Δες το teaser της σειράς που θα δούμε σε λίγο καιρό στο Netflix:

πηγή: ipop