Ταινίες στην τηλεόραση (21/6): «Πολύ σκληρός για να πεθάνει», «Blackhat», «Ένας υπέροχος άνθρωπος»

Δείτε μερικές από τις ταινίες που θα προβληθούν στην ελληνική τηλεόραση τη Δευτέρα (21/6).

Ταινίες στην τηλεόραση (21/6): «Πολύ σκληρός για να πεθάνει», «Blackhat», «Ένας υπέροχος άνθρωπος»

Στις 21:00 το Open TV θα προβάλει την ταινία «Ένας υπέροχος άνθρωπος». Ο ιδιοφυής, αλλά αρκετά εσωστρεφής μαθηματικός, Τζον Νας, θα στρέψει από νωρίς τα φώτα της δημοσιότητας πάνω του μετά από τις σημαντικές θεωρίες του πάνω στα μαθηματικά και τη θεωρία των παιγνίων.

Η πολυτάραχη ζωή του, ωστόσο, θα έχει επίδραση στην προσωπικότητά του, απαιτώντας αρκετές μάχες μέχρι την αναγνώριση του έργου του από τη διεθνή κοινότητα, που θα έρθει κάποια στιγμή με το βραβείο Νόμπελ.

Έτος: 2001

Διάρκεια: 125 λεπτά

Σκηνοθεσία: Ρον Χάουαρντ

Παίζουν: Ράσελ Κρόου, Εντ Χάρις, Τζένιφερ Κόνελι, Πολ Μπέτανι

Την ίδια ώρα το Star θα δείξει την ταινία «Πολύ σκληρός για να πεθάνει». Ο Τζον Μακλέιν επιστρέφει για ακόμα μία φορά. Ο θρυλικός αστυνομικός από τη Νέα Υόρκη έρχεται αντιμέτωπος με την τέταρτη, την πιο επικίνδυνη μέχρι τώρα αποστολή του.

Είναι η 4η Ιουλίου και ενώ οι Η.Π.Α γιορτάζουν την Ημέρα της Ανεξαρτησίας, το εύθραυστο ηλεκτρονικό σύστημα πληροφοριών της χώρας απειλείται με ολική καταστροφή από αδίστακτους τρομοκράτες. Ώρα για τον Τζον Μακλέιν να δράσει και αυτή τη φορά τα βάζει με την ψηφιακή τεχνολογία.

Έτος: 2007

Διάρκεια: 119 λεπτά

Σκηνοθεσία: Λεν Γουάιζμαν

Παίζουν: Μπρους Γουίλις, Τζάστιν Λονγκ, Τίμοθι Όλιφαντ

Στις 22:00 ο Alpha θα προβάλει την ταινία «Blackhat». Ένας από τους ικανότερους χάκερς του κόσμου, ο οποίος εκτίει πολυετή ποινή σε φυλακή υψίστης ασφαλείας για εγκλήματα στον κυβερνοχώρο, δέχεται μετά από πρόταση προσωρινής απελευθέρωσής του, να συνεργαστεί με τις αμερικανικές και κινεζικές αρχές, με σκοπό να εξαρθρώσουν ένα δίκτυο ηλεκτρονικού εγκλήματος που έχει επιτεθεί σε ένα ασιατικό πυρηνικό εργοστάσιο και τη διεθνή χρηματαγορά.

Έτος: 2015

Διάρκεια: 119 λεπτά

Σκηνοθεσία: Μάικλ Μαν

Παίζουν: Κρις Χεμσγουόρθ, Βαϊόλα Ντέιβις, Γουάνγκ Λίχομ, Τανγκ Γουέι, Χολτ Μακκάλανι.