Ταινίες στην τηλεόραση (19/6): «Ντουέτο εν δράσει», «Το χρονικό», «Pearl harbor»

Δείτε μερικές από τις ταινίες που θα προβληθούν στην ελληνική τηλεόραση το Σάββατο (19/6).

Ταινίες στην τηλεόραση (19/6): «Ντουέτο εν δράσει», «Το χρονικό», «Pearl harbor»

Στις 22:50 το Star θα προβάλει την ταινία «Ντουέτο εν δράσει». Η πράκτορας του FBI Σάρα Άσμπερν, είναι γνωστή στο σώμα για τη μεθοδικότητα της, τη λατρεία της στην τελειότητα αλλά και την αλαζονεία της.

Από την άλλη, η Σάνον Μάλινς θεωρείται το ίδιο ικανή με τους καλύτερους άντρες του αστυνομικού τμήματος της Βοστόνης. Αντιδρά άμεσα, δεν φοβάται να πει τα πράγματα με το όνομά τους κι έχει το ένστικτο και το θάρρος να συλλαμβάνει τους πιο επικίνδυνους κακοποιούς στους δρόμους της πόλης.

Καμία από τις δύο δεν είχε ποτέ συνεργάτη, αλλά στην ουσία ούτε και φίλο. Όταν αναγκάζονται να ενώσουν τις δυνάμεις τους για να κατατροπώσουν ένα μεγαλέμπορο ναρκωτικών, γίνονται αυτό που κανείς δεν θα περίμενε ποτέ: φίλες!

Έτος: 2013

Διάρκεια: 108 λεπτά

Σκηνοθεσία: Πολ Φέιγκ, Μάρλον Γουέιανς

Παίζουν: Σάντρα Μπούλοκ, Μάικλ Ράπαπορτ, Μελίσα Μακ Κάρθι, Μάρλον Γουέιανς

Στις 00:30 ο ΣΚΑΪ θα δείξει την ταινία «Το χρονικό». Τρεις φίλοι από το γυμνάσιο απέκτησαν υπερδυνάμεις μετά την πραγματοποίηση μιας απίστευτης ανακάλυψης.

Καθώς όμως μαθαίνουν σταδιακά να ελέγχουν τις καινούργιες τους ικανότητες, οι ζωές τους αρχίζουν να ξεφεύγουν από τον έλεγχο και οι ίδιοι να κυριεύονται από τη σκοτεινή πλευρά του εαυτού τους.

Έτος: 2012

Διάρκεια: 83 λεπτά

Σκηνοθεσία: Τζος Τρανκ

Παίζουν: Ντέιν ΝτεΧάαν, Αλεξ Ράσελ, Mάικλ Μπ. Τζόρνταν

Ένα τέταρτο αργότερα ο Alpha θα δείξει την ταινία «Pearl harbor». Στο λιμάνι Περλ Χάρμπορ της Χαβάης βρίσκεται μία από τις σημαντικότερες ναυτικές βάσεις του αμερικανικού στόλου. Εκεί υπηρετούν δύο φίλοι, ο Ντάνι και o Ρέιφ, που η φιλία τους κρατά από την παιδική τους ακόμα ηλικία. Όταν, όμως, διαπιστώσουν ότι και οι δύο είναι ερωτευμένοι με την ίδια γυναίκα, η δυνατή σχέση τους θα μπει σε μια φάση δοκιμασίας.

Σύντομα, ωστόσο, ο στόλος δέχεται την ιστορική αιφνιδιαστική επίθεση από την ιαπωνική αεροπορία. Τα συναισθήματα και η σχέση τους θα ενταθούν ακόμα περισσότερο μέσα στη βουή των συναγερμών και τους μαύρους καπνούς των εκρήξεων, ενώ οι εξελίξεις θα είναι τόσο απρόβλεπτες, που οι ψυχικές πληγές θα είναι βαρύτερες από τις σωματικές, ακόμα και εκτός της εμπόλεμης ζώνης.

Έτος: 2001

Διάρκεια: 166 λεπτά

Σκηνοθεσία: Μάικλ Μπέι

Παίζουν: Μπεν Άφλεκ, Τζος Χάρτνετ, Κέιτ Μπεκινσέιλ, Τζένιφερ Γκάρνερ, Άλεκ Μπάλντουιν, Κούμπα Γκούντιν Τζούνιορ, Γιον Βόιτ.