Ταινίες στην τηλεόραση (13/6): «Pearl harbor», «The impossible», «Ο σπαγγοραμένος»

Δείτε μερικές από τις ταινίες που θα προβληθούν στην ελληνική τηλεόραση την Κυριακή (13/6).

Ταινίες στην τηλεόραση (13/6): «Pearl harbor», «The impossible», «Ο σπαγγοραμένος»

Στις 21:00 το Star θα προβάλει την ελληνική ταινία «Ο σπαγγοραμένος». Ο Λάμπρος, ένας συνετός αλλά ιδιαίτερα σφιχτοχέρης νοικοκύρης, δώδεκα χρόνια παντρεμένος με τη Βέτα, αποφασίζει ένα βράδυ να το ρίξει έξω, παρασυρμένος από τον γλεντζέ συνέταιρό του, Γιώργο, που πρόκειται να βγει με την ελληνοβραζιλιάνα φιλενάδα του, Λίντα και την ελληνοαμερικανίδα φίλη της, Έβελιν.

Όμως η Έβελιν, με την οποία κυριολεκτικά ξεφάντωσε, δεν ήταν παρά η Βαγγελίτσα, μια μακρινή εξαδέλφη της συζύγου του, που μόλις είχε έρθει από την Αμερική.

Την επομένη, όταν τους επισκέπτεται η Έβελιν, αποκαλύπτεται η αλήθεια και εκείνη βρίσκει την ευκαιρία να αλλάξει τη ζωή της Βέτας, αρχής γενομένης με την απόκτηση μιας ακριβής γούνας από βιζόν!

Έτος: 1967

Διάρκεια: 85 λεπτά

Σκηνοθεσία: Κώστας Καραγιάννης

Παίζουν: Λάμπρος Κωνσταντάρας, Τζένη Ρουσσέα, Κατερίνα Γιουλάκη, Ανδρέας Μπάρκουλης, Μαρία Μπονέλλου, Νάσος Κεδράκας, Δήμητρα Ζέζα.

Στις 21:10 ο Alpha θα δείξει την ταινία «Pearl harbor». Στο λιμάνι Περλ Χάρμπορ της Χαβάης βρίσκεται μία από τις σημαντικότερες ναυτικές βάσεις του αμερικανικού στόλου. Εκεί υπηρετούν δύο φίλοι, ο Ντάνι και o Ρέιφ, που η φιλία τους κρατά από την παιδική τους ακόμα ηλικία. Όταν, όμως, διαπιστώσουν ότι και οι δύο είναι ερωτευμένοι με την ίδια γυναίκα, η δυνατή σχέση τους θα μπει σε μια φάση δοκιμασίας.

Σύντομα, ωστόσο, ο στόλος δέχεται την ιστορική αιφνιδιαστική επίθεση από την ιαπωνική αεροπορία. Τα συναισθήματα και η σχέση τους θα ενταθούν ακόμα περισσότερο μέσα στη βουή των συναγερμών και τους μαύρους καπνούς των εκρήξεων, ενώ οι εξελίξεις θα είναι τόσο απρόβλεπτες, που οι ψυχικές πληγές θα είναι βαρύτερες από τις σωματικές, ακόμα και εκτός της εμπόλεμης ζώνης.

Έτος: 2001

Διάρκεια: 166 λεπτά

Σκηνοθεσία: Μάικλ Μπέι

Παίζουν: Μπεν Άφλεκ, Τζος Χάρτνετ, Κέιτ Μπεκινσέιλ, Τζένιφερ Γκάρνερ, Άλεκ Μπάλντουιν, Κούμπα Γκούντιν Τζούνιορ, Γιον Βόιτ.

Μία ώρα αργότερα το Mega θα προβάλει την ταινία «The impossible». Τον Δεκέμβριο του 2004 η Μαρία Μπένετ (Ναόμι Γουότς), μαζί με τον σύζυγο της Χένρι (Γιούαν ΜακΓκρέγκορ) και τους τρεις γιους τους, ταξιδεύουν στην Ταϊλάνδη για να περάσουν τις χριστουγεννιάτικες διακοπές τους. Το σύμπαν, όμως, έχει άλλα σχέδια και μετά από έναν ισχυρότατο σεισμό στον Ινδικό Ωκεανό, βρίσκονται στο έλεος του τσουνάμι, που πλήττει την περιοχή που βρίσκονται.

Η Μαρία και ο Λούκας παρασύρονται μακριά από τους άλλους και η Μαρία τραυματίζεται σοβαρά… Με τη βοήθεια των ντόπιων μεταφέρονται στο νοσοκομείο και εκεί ο Λούκας ενημερώνεται ότι η σύζυγος του έχει χάσει τη μάχη για τη ζωή της ή μήπως όχι; Σε ένα άλλο μέρος του νησιού, τα 3 παιδιά τους έχουν καταφέρει να μείνουν ενωμένα. Θα καταφέρουν μέσα στο χάος που επικρατεί να βρουν τον πατέρα τους;

Η συγκλονιστική ερμηνεία της Ναόμι Γουότς επιβραβεύτηκε με τις υποψηφιότητες της για το Όσκαρ και τη Χρυσή Σφαίρα Α γυναικείου ρόλου.

Έτος: 2012

Διάρκεια: 105 λεπτά

Σκηνοθεσία: Χουάν Αντόνιο Μπαγιόνα

Παίζουν: Γιούαν ΜακΓκρέγκορ, Ναόμι Γουότς, Τζέραλντιν Τσάπλιν, Τομ Χόλαντ