Mundial 2022: Ο ΑΝΤ1 το πήρε - Θα πληρώσουμε για να το δούμε;

Για πρώτη φορά κανάλι θα μεταδώσει μέρος των αγώνων ελεύθερα και κάποιους συνδρομητικά, δηλαδή το κοινό θα πρέπει να πληρώσει για να τους δει. Από τον ΑΝΤ1 και συνδρομητικά στην Ελλάδα οι αγώνες του Mundial 2022.

Mundial 2022: Ο ΑΝΤ1 το πήρε - Θα πληρώσουμε για να το δούμε;

Το Παγκόσμιο Κύπελλο Ποδοσφαίρου 2022 θα είναι η 22η έκδοση του Παγκοσμίου Κυπέλλου της FIFA. Θα πραγματοποιηθεί στο Κατάρ από τις 21 Νοεμβρίου έως τις 18 Δεκεμβρίου 2022.

Euro 2020 - Copa America 2021: Ο απόλυτος τηλεοπτικός οδηγός – Πού και πότε θα δούμε, τι…

Θα είναι το πρώτο Mundial που θα πραγματοποιηθεί στον αραβικό κόσμο κι το πρώτο κύπελλο που θα πραγματοποιηθεί σε μουσουλμανική χώρα. Θα είναι το δεύτερο παγκόσμιο κύπελλο που θα πραγματοποιηθεί εξ ολοκλήρου στην Ασία μετά την διοργάνωση του 2002 στην Νότια Κορέα και την Ιαπωνία. Επιπλέον θα είναι η τελευταία διοργάνωση στην οποία θα συμμετέχουν 32 ομάδες καθώς στην επόμενη διοργάνωση το 2026 που θα λάβει χώρα στις ΗΠΑ, το Μεξικό και τον Καναδά οι συμμετέχουσες ομάδες θα αυξηθούν στις 48. Οι τελευταίοι νικητές του Παγκοσμίου Κυπέλλου Ποδοσφαίρου είναι η Γαλλία.

Υπάρχει και μια πρωτιά όσον αφορά την Ελλάδα. Συγκεκριμένα, στις typologies διαβάζουμε: «Ο ΑΝΤ1 έχει εξασφαλίσει τους αγώνες του Mundial 2022, που θα γίνει στο Κατάρ, και θα μεταδώσει μέρος των αγώνων ελεύθερα και τους άλλους συνδρομητικά, δηλαδή το κοινό θα πρέπει να πληρώσει για να τους δει. Στο παρελθόν δεν υπήρχε τέτοια ανάγκη, αφού η ΕΡΤ εξασφάλιζε το Mundial, έχοντας το έσοδο από το ανταποδοτικό τέλος, και μετέδιδε ελεύθερα τους αγώνες.

Με τα δεδομένα αυτά, η σύνταξη της λίστας των γεγονότων μείζονος σημασίας, που θα πρέπει κάποια στιγμή να δημοσιευθεί από την κυβέρνηση και τους συναρμόδιους υπουργούς Λιβάνιο και Πιερρακάκη, αποκτά ιδιαίτερη σημασία, καθώς για την Ελλάδα στο παρελθόν ήταν αυτονόητη η ελεύθερη θέαση του Παγκοσμίου Κυπέλλου Ποδοσφαίρου».