NOVA: Πήρε Coppa Italia και Supercoppa Italiana

Οι λάτρεις του ιταλικού ποδοσφαίρου, θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν αποκλειστικά μέχρι και τη σεζόν 2023-2024, τους αγώνες του Coppa Italia και του Supercoppa Italiana στη NOVA.

NOVA: Πήρε Coppa Italia και Supercoppa Italiana

Τα δικαιώματα του Coppa Italia και του Supercoppa Italiana εξασφάλισε η NOVA. Η σχετική ενημέρωση αναφέρει:

«Οι «κούπες» του Κυπέλλου και του Σούπερ Καπ Ιταλίας θα κρίνονται για τις επόμενες τρεις σεζόν αποκλειστικά στο γήπεδο του Novasports! Μέσα από τη συμφωνία που εξασφάλισε το Novasports στην Ελλάδα, οι λάτρεις του ιταλικού ποδοσφαίρου, θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν αποκλειστικά μέχρι και τη σεζόν 2023-2024, τους αγώνες του Coppa Italia και του Supercoppa Italiana.

Με ανανεωμένο τρόπο διεξαγωγής, ο θεσμός του Κυπέλλου γίνεται ακόμη πιο ελκυστικός και ανταγωνιστικός αφού πλέον στη διοργάνωση θα συμμετέχουν οι 20 ομάδες της Serie A και οι 16 ομάδες Serie B. Οι υπόλοιπες τέσσερις (4) ομάδες θα προκύπτουν από αγώνες νοκ-άουτ μεταξύ των υπολοίπων τεσσάρων (4) ομάδων της Serie B και τεσσάρων (4) ομάδων της Serie C. Οι οκτώ (8) πρώτες ομάδες της περσινής βαθμολογίας στη Serie A, θα συμμετάσχουν από τη Φάση των «16» που διεξάγεται τον Ιανουάριο. Η ομάδα με τις περισσότερες κατακτήσεις -και κάτοχος του τροπαίου- είναι η Γιουβέντους που έχει 14 ενώ στις επιτυχίες ακολουθεί η Ρόμα του Ζοσέ Μουρίνιο με 9 τρόπαια.

Η σέντρα στο Coppa Italia για τη νέα σεζόν με τον 1ο γύρο της διοργάνωσης έχει οριστεί για τις 15 Αυγούστου και οι συνδρομητές Novasports θα έχουν τη δυνατότητα να βλέπουν συναρπαστικούς αγώνες με τις κορυφαίες ομάδες και τα αστέρια του ιταλικού ποδοσφαίρου.

Παράλληλα, οι φίλοι της «στρογγυλής θεάς», θα έχουν τη δυνατότητα να απολαμβάνουν μέχρι και το 2023 και τους τελικούς Supercoppa ανάμεσα στον πρωταθλητή και τον Κυπελλούχο της κάθε σεζόν, με το ραντεβού για τη σεζόν που ολοκληρώθηκε, να δίνεται μεταξύ της πρωταθλήτριας Ίντερ και της Κυπελλούχου Γιουβέντους.

Μείνετε συντονισμένοι μόνο Novasports με κορυφαίες ποδοσφαιρικές διοργανώσεις!».