MasterChef: «Όχι» των Κοντιζά, Κουτσόπουλου και Ιωαννίδη στην τρελή πρόταση του Ατσούν!

Οι κριτές του MasterChefΣωτήρης Κοντιζάς, Λεωνίδας Κουτσόπουλος και Πάνος Ιωαννίδης μένουν πιστοί στο STAR, λέγοντας «όχι» στον Ατσούν Ιλιτζαλί που τους ήθελε στον ΣΚΑΪ 

MasterChef: «Όχι» των Κοντιζά, Κουτσόπουλου και Ιωαννίδη στην τρελή πρόταση του Ατσούν!

Την απάντησή τους φέρονται να έδωσαν στον Aτσούν Ιλιτζαλί οι Σωτήρης Κοντιζάς, Λεωνίδας Κουτσόπουλος και Πάνος Ιωαννίδης, ύστερα από την πρόταση των τριών εκατομμυρίων ευρώ που ο ίδιος τους έκανε μερικές εβδομάδες πριν.

Ο Ιλιτζαλί προσέγγισε τους τρεις τους προκειμένου να τους «κλέψει» για το νέο ριάλιτι μαγειρικής που φέρνει στον ΣΚΑΪ, με «χρυσά» τριετή συμβόλαια της τάξεως του ενός εκατομμυρίου ευρώ για τον καθέναν τους.

Ατσούν Ιλιτζαλί: Εξωπραγματική πρόταση στους κριτές του MasterChef!

Το Star, από τη μεριά του, -το οποίο τους δέσμευε πάντα με μονοετές συμβόλαια- αμέσως προχώρησε σε αντιπρόταση η οποία από ό,τι φαίνεται ήταν συμφέρουσα και με το παραπάνω, καθώς οι τρεις τους σύμφωνα με την Real Life απάντησαν αρνητικά στον Τούρκο παραγωγό.

Όπως αναφέρει το δημοσίευμα, οι κριτές παραμένουν στο κανάλι της Κηφισιάς και το MasterChef, έχοντας συμφωνήσει για μεγαλύτερης διάρκειας συμβόλαιο και πολλά περισσότερα χρήματα, γεγονός που καθιστά σαφές πως η πρόταση του Ατσούν μόνο σε κακό δεν τους βγήκε.

Μένει να δούμε ποιο είναι το plan b του Ατσούν για το νέο ριάλιτι μαγειρικής που ετοιμάζει για το πρώτο μισό της ερχόμενης σεζόν.

Πηγή: dailymedia.com.gr