Ταινίες στην τηλεόραση (6/6): Iron man 3, Ο πατριός, Το κοροϊδάκι της δεσποινίδος

Δείτε μερικές από τις ταινίες που θα προβληθούν στην ελληνική τηλεόραση την Κυριακή (6/6).

Ταινίες στην τηλεόραση (6/6): Iron man 3, Ο πατριός, Το κοροϊδάκι της δεσποινίδος

Στις 21:00 το Star θα προβάλει την ελληνική ταινία «Το κοροϊδάκι της δεσποινίδος». Ένας ιδιότροπος βιομήχανος χάλυβα απολύει τον υπάλληλό του, τον ντροπαλό λογιστή Γρηγόρη. Όταν όμως διαπιστώνει ότι κατά λάθος ο Γρηγόρης έχει στην κατοχή του τα διπλά βιβλία της εταιρείας όλα αλλάζουν.

Τρομοκρατημένος, μήπως ο Γρηγόρης αποκαλύψει κάπου την αλήθεια, ο βιομήχανος αναγκάζεται να τον ξαναπροσλάβει και μάλιστα βάζει την κακομαθημένη κόρη του Τζούλια, να του κάνει τα γλυκά μάτια και να παίξει μαζί του ένα ερωτικό παιχνίδι ώστε να πάρουν πίσω τα βιβλία. Όμως η εξέλιξη των πραγμάτων θα είναι πολύ διαφορετική, γιατί ο έρωτας δεν αργεί να έρθει, και τελικά «…αντί να φάει η γάτα το ψαράκι, το ψάρι τρώει την γατούλα π' αγαπώ...!»

Έτος: 1960

Διάρκεια: 78 λεπτά

Σκηνοθεσία: Γιάννης Δαλιανίδης

Παίζουν: Τζένη Καρέζη, Ντίνος Ηλιόπουλος, Διονύσης Παπαγιανόπουλος

Δέκα λεπτά αργότερα ο Alpha θα δείξει την ταινία «Iron Man 3». Μετά τις καταιγιστικές εξελίξεις ανάμεσα στους ήρωες Avengers, o εκκεντρικός και ιδιοφυής βιομήχανος Τόνυ Σταρκ, προσπαθεί να συνέλθει από το μετατραυματικό στρες. Αυτό όμως, δεν μπορεί να τον κρατήσει μακριά από τα καθήκοντά του, αφού σύντομα θα κληθεί να αναμετρηθεί με τον χειρότερο μέχρι τώρα εχθρό του, τον σατανικό Mandarin.

Ο ασύλληπτος ως τώρα ισλαμιστής τρομοκράτης, απειλεί ευθέως τις ΗΠΑ και ο Τόνυ Σταρκ αποφασίζει να τον αντιμετωπίσει κατά μέτωπο. Σε αυτή την αναμέτρηση θα δοκιμαστεί όχι μόνο το κουράγιο του, αλλά και η επινοητικότητά του. Θα του δοθεί, όμως, και η ευκαιρία να απαντήσει στο ερώτημα που τον απασχολεί χρόνια τώρα: τι είναι αυτό που κάνει τη διαφορά, η στολή ή ο άνθρωπος που τη φοράει;

Το τρίτο μέρος της υπερ-ηρωικής σειράς Iron Man, που άστραψε στο σύμπαν της Marvel, ξεπέρασε μέσα σε ελάχιστο χρονικό διάστημα το φράγμα του 1 δις σε εισπράξεις παγκοσμίως, τοποθετώντας τη μέσα στην πρώτη δεκάδα ταινιών με τις μεγαλύτερες εισπράξεις στην ιστορία του κινηματογράφου. Η ταινία υπήρξε υποψήφια για Όσκαρ στα ειδικά εφέ, ενώ κατέκτησε κοινό και κριτικούς με την πυκνή ιστορία της και την ασύλληπτη δράση της.

Έτος: 2013

Διάρκεια: 116 λεπτά

Σκηνοθεσία: Σέιν Μπλακ

Παίζουν: Ρόμπερτ Ντάουνι Τζούνιορ, Γκουίνεθ Πάλτροου, Ντον Τσιντλ, Γκάι Πιρς, Ρεμπέκα Χολ, Τζον Φαβρό, Μπεν Κίνσλεϊ, Πολ Μπέτανι

Στις 22:10 το Mega θα προβάλει την ταινία «Ο πατριός». Ο νεαρός Μάικλ, γυρίζει σπίτι μετά την θητεία του σε στρατιωτική σχολή και βρίσκει μια νέα κατάσταση πραγμάτων. Η μητέρα του είναι ερωτευμένη και ζει με τον καινούριο της φίλο.

Οι δυο άντρες γνωρίζονται σιγά σιγά, αλλά η μεγάλη προθυμία του πατριού του να βοηθάει σε όλα δεν πείθει τον Μάικλ ότι πρόκειται για έναν τόσο καλό άνθρωπο. Υποψιάζεται ότι κάτι δεν πάει καλά μέχρι που η υποψία του επιβεβαιώνεται. Ο πατριός του είναι ένας κατά συρροή δολοφόνος που έχει εξολοθρεύσει ολόκληρες οικογένειες.

Έτος: 2009

Διάρκεια: 101 λεπτά

Σκηνοθεσία: Νέλσον ΜακΚόρμικ

Παίζουν: Πεν Μπάντγλεϊ, Ντίλαν Γουόλς, Σίλα Γουόρντ, Άμπερ Χερντ.