Ταινίες στην τηλεόραση (5/6): «Ο ξυπόλητος πρίγκηψ», «Τhe A-team», «Απόλλων 13»

Δείτε μερικές από τις ταινίες που θα προβληθούν στην ελληνική τηλεόραση το Σάββατο (5/6).

Ταινίες στην τηλεόραση (5/6): «Ο ξυπόλητος πρίγκηψ», «Τhe A-team», «Απόλλων 13»

Στις 21:30 ο Alpha θα προβάλει την ελληνική ταινία «Ο ξυπόλητος πρίγκηψ». Ο Κώστας ζητά από τον ιδιοκτήτη ενός ξενοδοχείου, ο οποίος του χρωστά χάρη, να του δανείσει κάποια χρήματα για να παντρευτεί την αγαπημένη του, την οποία πιέζει ο αδελφός της να παντρευτεί κάποιον άλλον.

Εκείνος όμως του προτείνει να παραστήσει έναν Άραβα πρίγκηπα, ο οποίος είχε ανακοινώσει ότι θα επισκεφθεί το ξενοδοχείο αλλά ανέβαλε την επίσκεψή του, για να μην απογοητευτούν οι πελάτες του ξενοδοχείου που τον περίμεναν.

Όμως στο ίδιο ξενοδοχείο καταφθάνει και η κοπέλα του Κώστα με τη συντροφιά της και ενώ μια σταρ του σινεμά φλερτάρει τον υποτιθέμενο πρίγκηπα, αρχίζουν να συμβαίνουν διάφορες παρεξηγήσεις ώσπου στο τέλος καταφθάνει και ο αληθινός πρίγκηψ.

Έτος: 1966

Διάρκεια: 91 λεπτά

Σκηνοθεσία: Γιάννης Δαλιανίδης

Παίζουν: Κώστας Βουτσάς, Μάρθα Καραγιάννη, Ανδρέας Μπάρκουλης, Διονύσης Παπαγιαννόπουλος, Βαγγέλης Σειληνός, Νανά Σκιαδά, Δημήτρης Καλλιβωκάς, Ζωζώ Σαπουντζάκη.

Στις 23:15 το Star θα δείξει την ταινία «The A-team». Η ταινία ακολουθεί τα συναρπαστικά και τολμηρά κατορθώματα μιας δραστήριας ομάδας πρώην στρατιωτών των Ειδικών Δυνάμεων, που κατηγορούνται για ένα έγκλημα, το οποίο δε διέπραξαν.

Χρησιμοποιούν τα μοναδικά τους ταλέντα και προσπαθούν να «καθαρίσουν» το όνομά τους και να βρουν τον αληθινό ένοχο. Ο Χάνιμπαλ Σμιθ, είναι ο άνθρωπος, που σχεδιάζει παράτολμες αποστολές, που απαιτούν σωστό timing και ασυνήθιστες δεξιότητες. Ο Τέμπλετον Πεκ, είναι αυτός, που μπορεί να προμηθεύσει την ομάδα με ό,τι χρειάζεται για τις επικίνδυνες ενέργειές της.

Ο Μπ. Α. Μπαράκους, είναι ο οδηγός της ομάδας. Ο Μέρντοκ είναι ένας χαρισματικός πιλότος. Η Τσαρίσα Σόσα, είναι πρώην κοπέλα του Φέις, η οποία τώρα κυνηγά την ομάδα για το έγκλημα, που κατηγορείται. Ο Λιντς, είναι ένας μυστήριος υπάλληλος της CIA, που αποτελεί τον παίκτη-κλειδί στην πιο εκρηκτική αποστολή της ομάδας.

Έτος: 2010

Διάρκεια: 108 λεπτά

Σκηνοθεσία: Τζον Κάρναχαν

Παίζουν: Λίαμ Νίσον, Μπράντλεϊ Κούπερ, Τζέσικα Μπίελ, Πάτρικ Γουίλσον

Ένα τέταρτο πριν τις 02:00 το Star θα δείξει την ταινία «Απόλλων 13». Ο Τζιμ Λόβελ, ο Φρεντ Χέιζ και ο Τζακ Σουίγκερτ αποτελούν το πλήρωμα του διαστημόπλοιου «Απόλλων 13». Προορισμός: η Σελήνη.

Το ταξίδι τους θα πάρει δραματική τροπή όταν, λόγω μηχανικής βλάβης, το διαστημόπλοιο θα κινδυνέψει να χαθεί στο Διάστημα. Το προσωπικό του Κέντρου Ελέγχου θα ξεκινήσει μια αγωνιώδη προσπάθεια για τη διάσωση των τριών αστροναυτών και την επιστροφή του «Απόλλων 13» στη Γη.

Έτος: 1995

Διάρκεια: 127 λεπτά

Σκηνοθεσία: Ρον Χάουαρντ

Παίζουν: Τομ Χανκς, Κέβιν Μπέικον, Μπιλ Πάξτον, Εντ Χάρις, Γκάρι Σίνιζ.