Ταινίες στην τηλεόραση (29/5): «Όμορφα πλάσματα», «Η αγάπη μας», «Μυστικό παράθυρο»

Δείτε μερικές από τις ταινίες που θα προβληθούν στην ελληνική τηλεόραση το Σάββατο (29/5). 

Ταινίες στην τηλεόραση (29/5): «Όμορφα πλάσματα», «Η αγάπη μας», «Μυστικό παράθυρο»

Στις 21:30 ο Alpha θα προβάλει την ελληνική ταινία «Η αγάπη μας». Μια ταξιθέτρια σε θέατρο, όπου εμφανίζεται ένας διακεκριμένος και δημοφιλής ηθοποιός, έχει τύχη βουνό καθώς η πρωταγωνίστρια παθαίνει ένα ατύχημα.

Ο σκηνοθέτης σκέφτεται να εκμεταλλευτεί το μέχρι τώρα αναξιοποίητο ταλέντο της κοπέλας και τη βάζει να αντικαταστήσει την πρωταγωνίστρια. Η αναπάντεχη επιτυχία της τη μεταμορφώνει, από ταπεινή ταξιθέτρια σε λαμπρό αστέρι.

Έτος: 1968

Διάρκεια: 94 λεπτά

Σκηνοθεσία: Κώστας Καραγιάννης

Παίζουν: Αλίκη Βουγιουκλάκη, Δημήτρης Παπαμιχαήλ, Κατερίνα Χέλμη, Πέτρος Λοχαΐτης, Τζόλη Γαρμπή, Χρήστος Δοξαράς, Δέσποινα Στυλιανοπούλου, Δημήτρης Νικολαΐδης κ.α.

Στις 23:10 το Star θα δείξει την ταινία «Όμορφα πλάσματα». O Ίθαν Γουέιτ είναι ένας συνεσταλμένος έφηβος, που περνά υπερβολικά ανιαρά στη γενέτειρα του, το Γκάτλιν, μια γοτθική επαρχία της Νότιας Καρολίνας και ανυπομονεί να φύγει από την ασφυκτικά μικρή πόλη. Κάθε βράδυ ονειρεύεται μια υπέροχη κοπέλα, τη ζωγραφίζει και ελπίζει πως κάποια μέρα θα τη συναντήσει.

Την πρώτη μέρα στο σχολείο θα γνωρίσει τη Λένα Ντουκέιτ, που μόλις έχει μετακομίσει στην πόλη με τον θείο της. Μια μυστηριώδη αύρα περιβάλλει τη Λένα, που θα σαγηνεύσει αμέσως τον Ίθαν και θα θελήσει να προσεγγίσει αυτό το παράξενο κορίτσι.

Έτος: 2013

Διάρκεια: 113 λεπτά

Σκηνοθεσία: Ρίτσαρντ Λα Γκρεβενέζε

Παίζουν: Βαϊόλα Ντέιβις, Άλντεν Έρενραϊχ, Άλις Ένγκλερτ, Τζέρεμι Άιρονς, Έμμα Τόμσον

Μία μετά από τα μεσάνυχτα το Mega θα προβάλει την ταινία «Μυστικό παράθυρο». Η ζωή ενός συγγραφέα έχει αναστατωθεί εξαιτίας του πρόσφατου τραυματικού του διαζυγίου.

Τα πράγματα όμως γίνονται χειρότερα, όταν ένας άγνωστος σχιζοφρενής τον κατηγορεί ότι του έκλεψε τη δουλειά του και γίνεται η σκιά του, προκειμένου να αποδώσει… δικαιοσύνη!

Έτος: 2004

Διάρκεια: 92 λεπτά

Σκηνοθεσία: Ντέιβιντ Κεπ

Παίζουν: Τζόνι Ντεπ, Τζον Τορτούρο, Μαρία Μπέλο, Τίμοθι Χάτον