Netflix: Ο θρύλος του Ρομπέρτο Μπάτζιο κυκλοφόρησε!

Κυκλοφόρησε και στην Ελλάδα η ταινία-αφιέρωμα στη ζωή του σπουδαίου Ιταλού ποδοσφαιριστή, Ρομπέρτο Μπάτζιο, η οποία επικεντρώνεται στο Μουντιάλ του 1994 - Τίτλος: «IL DIVIN CODINO»

Netflix: Ο θρύλος του Ρομπέρτο Μπάτζιο κυκλοφόρησε!

Το Netflix κυκλοφόρησε και στην Ελλάδα την ζωή του θρυλικού Ιταλού ποδοσφαιριστή, Ρομπέρτο Μπάτζιο. Ένας εκ των κορυφαίων παικτών στην ιστορία του ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου, ο οποίος άφησε το στίγμα του στα Μουντιάλ του 1990 και κυρίως του 1994, με τη φανέλα των "νερατζούρι".

Μία ταινία - ντοκιμαντέρ που δημιουργήθηκε με βάση τα πιο σημαντικά γεγονότα της καριέρας και της ζωής του τρομερού Ρομπέρτο Μπάτζιο, του "Μαραντόνα της Ιταλίας" και χαρακτηρίζεται ως δραματικό φιλμ.

Από τα παιδικά του χρόνια μέχρι και την απόλυτη λάμψη στα γήπεδα, φτάνοντας στην κατάκτηση της Χρυσής Μπάλας και το Μουντιάλ του '94. Έχοντας εκείνον για ηγέτη και μεγάλο πρωταγωνιστή, σημειώνοντας καθοριστικά γκολ με το απαράμιλλο ταλέντο του, η Ιταλία έφτασε έως και τον τελικό του παγκοσμίου πρωταθλήματος.

Η μοίρα, όμως, έπαιξε περίεργο παιχνίδι. Στο κρίσιμο τελευταίο πέναλτι, ο σούπερ-σταρ της ομάδας, Ρομπέρτο Μπάτζιο αστόχησε, με αποτέλεσμα η χώρα του να χάσει το τρόπαιο. Ένα μοιραίο γεγονός που στιγμάτισε τον ίδιο, αλλά και μία ιδιαίτερη στιγμή, από τις πιο χαρακτηριστικές στην ιστορία των Μουντιάλ. Στον ρόλο του Ρομπέρτο Μπάτζιο ο Αντρέα Αρκανέλι.