Ταινίες στην τηλεόραση (27/5): «Παγίδα θανάτου», «Συλλέκτης οστών», «Speed»

Δείτε μερικές από τις ταινίες που θα προβληθούν στην ελληνική τηλεόραση την Πέμπτη (27/5).

Ταινίες στην τηλεόραση (27/5): «Παγίδα θανάτου», «Συλλέκτης οστών», «Speed»

Στις 22:00 ο ΣΚΑΪ θα προβάλει την ταινία «Speed». Οι αστυνομικοί Τζακ Τρέιβεν και Χάρι Τεμπλ ματαιώνουν τα φιλόδοξα εκβιαστικά σχέδια του πρώην πυροτεχνουργού Χάουαρντ Πέιν, διασώζοντας μια ομάδα επιχειρηματιών οι οποίοι είχαν παγιδευτεί σ’ ένα ασανσέρ.

Ο παρανοϊκός Πέιν, διψασμένος για εκδίκηση, θέτει τον Τρέιβεν αντιμέτωπο με μια νέα πρόκληση: τοποθετεί μια βόμβα σε ένα αστικό λεωφορείο γεμάτο αθώους επιβάτες, ρυθμίζοντάς την έτσι ώστε να εκραγεί, αν η ταχύτητα του εν κινήσει οχήματος πέσει κάτω από τα 50 μίλια την ώρα.

Έτος: 1994

Διάρκεια: 116 λεπτά

Σκηνοθεσία: Ίαν ντε Μποντ

Παίζουν: Κιάνου Ριβς, Ντένις Χόπερ, Σάντρα Μπούλοκ, Τζεφ Ντάνιελς

Στις 23:20 το Mega θα δείξει την ταινία «Συλλέκτης οστών». Ένας δολοφόνος κυκλοφορεί ελεύθερος στους δρόμους του Μανχάταν. Τα ανατριχιαστικά ίχνη που αφήνει σε κάθε τόπο του εγκλήματος μοιάζουν να έχουν κρυφή σημασία και δεν διευκολύνουν τις έρευνες της αστυνομίας. Ποιός μπορεί άραγε να κατανοήσει τα μηνύματα που στέλνει ο δολοφόνος; Ποιός είναι αρκετά ικανός για να “παίξει” μαζί του;

Ο Λίνκολν Ράιμ είναι ίσως ο καλύτερος αστυνομικός ντετέκτιβ της Νέας Υόρκης και ένας σπουδαίος εγκληματολόγος. Ένας τραυματισμός, όμως, εν ώρα υπηρεσίας, τον αφήνει ανάπηρο -δεν μπορεί να κινήσει τα άκρα του – και έτσι χάνει σιγά σιγά τη θέληση για ζωή.

Η Αμίλια Ντόναχι είναι μια ικανή νεαρή αστυνομικός, που οι ικανότητές της πέφτουν στην αντίληψη του Ράιμ και εντυπωσιασμένος από τη δουλειά της, πείθεται ότι πρέπει να συνεργαστούν, εάν θέλουν να προλάβουν το επόμενο χτύπημα του δολοφόνου. Καθώς οι έρευνες προχωρούν, ο Ράιμ και η Αμίλια συνειδητοποιούν πως ο δολοφόνος δρα με βάση ένα νοσηρό σχέδιο, που βρίσκεται μονάχα στο ξεκίνημά του. Ο χειρότερος εχθρός της Αμίλια είναι ο χρόνος, στην προσπάθειά της να σώσει τα επόμενα πιθανά θύματα. Κανείς, όμως, δεν υπολογίζει που ακριβώς μπορεί να οδηγεί η συλλογή οστών, με την οποία παίζει ο ασίστακτος δολοφόνος.

Έτος: 1999

Διάρκεια: 120 λεπτά

Σκηνοθεσία: Φίλιπ Νόις

Παίζουν: Ντένζελ Ουάσινγκτον, Αντζελίνα Τζολί, Κουίν Λατίφα, Μάικλ Ρούκερ, Μάικ Μακ Γκλόουν, Λούις Γκάζμαν, Λίλαντ 'Ορσερ

Δέκα λεπτά μετά τα μεσάνυχτα το Star θα προβάλει την ταινία «Παγίδα θανάτου». Τρεις εγκληματίες βρίσκονται παγιδευμένοι μέσα σε μια αποθήκη, μετά από μια αποτυχημένη ληστεία.

Με την αστυνομία να βρίσκεται στα ίχνη τους και την αγωνία να τους έχει κυριεύσει, βρίσκονται αντιμέτωποι με μια απρόσμενη μεγαλύτερη απειλή, έναν θανάσιμα άγριο σκύλο – δολοφόνο.

Έτος: 2017

Διάρκεια: 83 λεπτά

Σκηνοθεσία: Πολ Σόλετ

Παίζουν: Έιντριεν Μπρόντι, Τζον Μάλκοβιτς, Αντόνιο Μπαντέρας, Ρόρι Κάλκιν