Ταινίες στην τηλεόραση (25/5): «Πεθερικά της συμφοράς», «Ο σύμβουλος», «Θεωρίες εγκλήματος»

Δείτε μερικές από τις ταινίες που θα προβληθούν στην ελληνική τηλεόραση την Τρίτη (25/5). 

Ταινίες στην τηλεόραση (25/5): «Πεθερικά της συμφοράς», «Ο σύμβουλος», «Θεωρίες εγκλήματος»

Στις 21:00 το Open TV θα προβάλει την ταινία «Πεθερικά της συμφοράς». 2004. Η αναστάτωση είναι μεγάλη για τον νοσοκόμο Γκρεγκ Φόκερ, όταν ο σεμνότυφος και συντηρητικός πεθερός του, πρώην πράκτορας της CIA, ζητά να συναντήσει τους ασυνήθιστους και ακραία προοδευτικούς γονείς του. Μια τέτοια συνάντηση μόνο προβλήματα μπορεί να φέρει - εκτός από τις ξεκαρδιστικές καταστάσεις.

Έτος: 2004

Διάρκεια: 109 λεπτά

Σκηνοθεσία: Τζέι Ρόατς

Παίζουν: Μπεν Στίλερ, Ρόμπερτ ντε Νίρο, Ντάστιν Χόφμαν, Μπάρμπαρα Στρέιζαντ, Τέρι Πόλο.

Δύο ώρες μετά ο Alpha θα δείξει την ταινία «Ο σύμβουλος». Για τον Ντέιν Τζένσεν, η επιτυχία είναι ένας προορισμός που δεν μπορεί να φτάσει κανείς αν δεν είναι λίγο αδίστακτος. Μετά από χρόνια συνεχούς ανέλιξης στην ιεραρχία της εταιρείας, είναι έτοιμος να περάσει τη «μεγάλη πύλη» της επαγγελματικής καταξίωσης, όταν το αφεντικό του ανακοινώνει σε όλους ότι βγαίνει σε σύνταξη.

Αρκεί φυσικά να προσπεράσει ένα τελευταίο εμπόδιο: τη σημαντικότερη ανταγωνίστριά του, που αν και νεότερη, είναι εξίσου αποφασισμένη και ετοιμοπόλεμη. Ένα απροσδόκητο και αναπάντεχο γεγονός, όμως - ο δεκάχρονος γιος του αρρωσταίνει σοβαρά- τον αναγκάζει να επαναπροσδιορίσει τις προτεραιότητές του. Ο Ντέιν όμως δεν αισθάνεται έτοιμος να εγκαταλείψει τις φιλοδοξίες του.

Έτος: 2016

Διάρκεια: 102 λεπτά

Σκηνοθεσία: Μαρκ Γουίλιαμς

Παίζουν: Τζέραρντ Μπάτλερ, Γκρέτσεν Μολ, Άλισον Μπρι, Άνουπαμ Χερ, Άλφρεντ Μολίνα, Γουίλεμ Νταφόε, κ.α.

Στη 01:45 το Star θα προβάλει την ταινία «Θεωρίες εγκλήματος». Ο Ρίτσαρντ και ο Τζάστιν, συμμαθητές του γυμνασίου με υψηλό δείκτη IQ και οι δύο, δεν έχουν κανένα απολύτως λόγο για να διαπράξουν φόνο.

Παρόλα αυτά επιλέγουν ένα τυχαίο θύμα και ενοχοποιούν για τη δολοφονία του, τον Ρέι, γνωστό ντίλερ ναρκωτικών, καθότι οι αστυνομικές αρχές θα είναι πιο εύκολο να υποψιαστούν τον τελευταίο παρά δύο γυμνασιόπαιδα.

Την υπόθεση όμως αναλαμβάνουν η δυναμική αστυνομική ντετέκτιβ Κάσι Μεριγουέδερ με τον καινούριο συνάδελφό της Σαμ Κένεντι και ένα απρόβλεπτο κυνήγι γάτας – ποντικού μόλις αρχίζει.

Έτος: 2002

Διάρκεια: 111 λεπτά

Σκηνοθεσία: Μπάρμπε Σρέντερ

Παίζουν: Σάντρα Μπούλοκ, Μπεν Τσάπλιν, Ράιαν Γκόσλινγκ, Μάικλ Πιτ, Κρις Πεν