Ταινίες στην τηλεόραση (23/5): «O εξυπνάκιας», «Οι πειρατές της Καραϊβικής», «Angel eyes»

Δείτε μερικές από τις ταινίες που θα προβληθούν στην ελληνική τηλεόραση την Κυριακή (23/5).

Ταινίες στην τηλεόραση (23/5): «O εξυπνάκιας», «Οι πειρατές της Καραϊβικής», «Angel eyes»

Στις 21:00 το Star θα προβάλει την ελληνική ταινία «Ο εξυπνάκιας». Ο χαρτέμπορος Σωκράτης Πανάς θέλει να προσλάβει έναν αγαθό υπάλληλο, έναν βλάκα, όπως λέει, για να τον υπακούει τυφλά και για να μην παίρνει πρωτοβουλίες. Σχεδιάζει επίσης να παντρέψει την κόρη του Τζούλια με τον αφελή Τζίνο, τον γιο του συνεταίρου του.

Η κόρη του όμως αντιδρά και ο αγαπημένος της, ο Μίλτος, παρουσιάζεται στον πατέρα της παριστάνοντας τον βλάκα με σκοπό να κερδίσει τελικά την εμπιστοσύνη και τον σεβασμό του μελλοντικού του πεθερού.

Έτος: 1966

Διάρκεια: 95 λεπτά

Σκηνοθεσία: Κώστας Καραγιάννης

Παίζουν: Δημήτρης Παπαμιχαήλ, Μαριάννα Κουράκου, Νίκος Σταυρίδης, Αλέκος Τζανετάκος, Δέσποινα Στυλιανοπούλου, Νίκος Φέρμας, Νικήτας Πλατής

Την ίδια ώρα ο Alpha θα δείξει την ταινία «Οι πειρατές της Καραϊβικής: Στο τέλος του κόσμου». Αφού οι φίλοι του κατάφεραν να σώσουν τον Τζακ Σπάροου από τη Γη των Νεκρών, ο τολμηρός κουρσάρος θα βρεθεί αντιμέτωπος με μια νέα πρόκληση: τη σκοτεινή συμμαχία του Ντέιβι Τζόουνς και του Λόρδου Κάτλερ Μπέκετ, που θέλουν να αφανίσουν όλους του πειρατές για να αποκτήσουν την κυριαρχία των θαλασσών.

Η μόνη που μπορεί να βοηθήσει τον Τζακ Σπάροου και την ομάδα του απέναντι σε αυτή την ανίερη συμμαχία, είναι η θεότητα Καλυψώ, που όμως βρίσκεται παγιδευμένη μέσα σε μια σκοτεινή δύναμη. Η απελευθέρωσή της είναι μονόδρομος για τον Τζακ Σπάροου. Για να το καταφέρει, όμως, καλείται να παραχωρήσει πολλά περισσότερα, από όσα είναι διατεθειμένος να δώσει.

Ο γοητευτικός τυχοδιώκτης των θαλασσών Τζακ Σπάροου ξαναχτυπά πιο έτοιμος από ποτέ για νέα κατορθώματα αλλά και νέες γκάφες, στην πιο θεαματική σειρά ταινιών που έγινε ποτέ για τον θρυλικό κόσμο των κουρσάρων!

Η τρίτη συνέχεια των Πειρατών ανεβάζει τον πήχη ακόμα πιο ψηλά, ενώ οι ακριβώς ίδιοι συντελεστές και ο Τζέρι Μπρουκχάιμερ στο τιμόνι της παραγωγής εγγυώνται το πολύ υψηλό ποιοτικό αποτέλεσμα. Στον ρόλο του πατέρα του Τζακ Σπάροου ο κιθαρίστας των Rolling Stones, Κιθ Ρίτσαρντς.

Έτος: 2007

Διάρκεια: 153 λεπτά

Σκηνοθεσία: Γκόρ Βερμπίνσκι

Παίζουν: Τζόνι Ντεπ, Τζέφρι Ρας, Ορλάντο Μπλουμ, Κίρα Νάιτλι, Τζόναθαν Πράις

Στις 22:10 το Mega θα προβάλει την ταινία «Angel eyes». Μια νύχτα, κατά τη διάρκεια μιας καταδίωξης, η Σάρον Πογκ, αστυνομικός στο Σικάγο, κινδυνεύει να πέσει θύμα μιας μοιραίας ενέδρας. Παρεμβαίνει όμως ένας μυστηριώδης άγνωστος, ο Κατς, ο οποίος αφοπλίζει τον δολοφόνο και της σώζει τη ζωή.

Η Σάρον και ο Κατς νιώθουν ότι έχουν ξανασυναντηθεί. Ενώ ερωτεύονται σιγά-σιγά κι αρχίζουν να γνωρίζουν ο ένας τον άλλον, ανακαλύπτουν την αλήθεια και αναγκάζονται να έλθουν αντιμέτωποι με σκοτεινά μυστικά από το παρελθόν τους.

Έτος: 2001

Διάρκεια: 94 λεπτά

Σκηνοθεσία: Λιούις Μαντόκι

Παίζουν: Τζένιφερ Λόπεζ, Τζιμ Καβίζελ, Σόνια Μπράγκα, Τέρενς Χάουαρντ