Ταινίες στην τηλεόραση (22/5): «Old boy», «Η βίλλα των οργίων», «Γούλβεριν»

Δείτε μερικές από τις ταινίες που θα προβληθούν στην ελληνική τηλεόραση τo Σάββατο (22/5). 

Ταινίες στην τηλεόραση (22/5): «Old boy», «Η βίλλα των οργίων», «Γούλβεριν»

Στις 21:30 ο Alpha θα προβάλει την ελληνική ταινία «Η βίλλα των οργίων». Ο Χάρης Ζάβαλος, διευθυντής μιας μεγάλης εταιρίας και υποψήφιος βουλευτής, συλλαμβάνεται από την χωροφυλακή, εν αδαμιαία περιβολή, με την ερωμένη του Εύα στην «Βίλλα των Οργίων» της μαντάμ Δόμνας.

Η ύπαρξη ενός μυστικού καρνέ, με τα τηλέφωνα όλων των επώνυμων και παρανόμων πελατών της θα μπερδέψει ακόμα περισσότερο τα πράγματα.

Έτος: 1964

Διάρκεια: 83 λεπτά

Σκηνοθεσία: Δημόπουλος Ντίνος

Παίζουν: Κωνσταντάρας Λάμπρος, Αναλυτή Κάκια, Παπαγιαννόπουλος Διονύσης, Ντούζος Ανδρέας, Ζαρόκωστα Μέλπω, Πάρλας Χρήστος, Βογιατζής Γιάννης, Τσούκας Νίκος, Νικολαΐδης Δημήτρης

Στις 22:50 το Star θα δείξει την ταινία «Γούλβεριν». Ο Γούλβεριν, ο πιο ξεχωριστός ήρωας από τους Χ-ΜΕΝ, ταξιδεύει στη σύγχρονη Ιαπωνία. Εντελώς απροετοίμαστος και άγνωστος μεταξύ αγνώστων, ο Γούλβεριν θα αντιμετωπίσει την υπέρτατη δοκιμασία, σε μια μάχη μέχρι θανάτου, που θα τον αλλάξει για πάντα.

Ευάλωτος για πρώτη φορά, θα αγγίξει τα όρια τόσο στις σωματικές δυνατότητες όσο και τις συναισθηματικές του αντοχές, αφού θα χρειαστεί να αντιμετωπίσει όχι μόνο το φονικό σπαθί των σαμουράι αλλά και έναν εσωτερικό αγώνα ενάντια στην ίδια του την αθανασία, για να αναδυθεί και πάλι δυνατότερος από ποτέ.

Έτος: 2013

Διάρκεια: 115 λεπτά

Σκηνοθεσία: Τζέιμς Μάνγκολντ

Παίζουν: Χιρογιούκι Σανάντα, Χιού Τζάκμαν, Φάμκε Γιάνσεν, Τάο Οκαμότο, Ρίλα Φουκουσίμα, Γουίλ Γιούν Λι, Σβετλάνα Κοντσένκοβα, Χαρουχίκο Γιαμανούτσι

Μίση ώρα μετά ο Alpha θα προβάλει την ταινία «Old boy». Ο Τζο πέφτει θύμα απαγωγής και κρατείται φυλακισμένος για 20 χρόνια στην απομόνωση, χωρίς να γνωρίζεται ούτε από ποιόν έχει απαχθεί, ούτε γιατί.

Όταν, κάποια στιγμή, θα αφεθεί ελεύθερος θα αναζητήσει τον απαγωγέα του γεμάτος δίψα για εκδίκηση, ενώ στην πορεία θα ανακαλύψει ότι είναι ακόμα μπλεγμένος στα δίχτυα μιας απίστευτης απάτης.

Έτος: 2013

Διάρκεια: 95 λεπτά

Σκηνοθεσία: Σπάικ Λι

Παίζουν: Τζος Μπρόλιν, Ελίζαμπεθ Όλσεν, Σάμιουελ Τζάκσον, Σάρλοτ Κόπλεϊ, Μάικλ Ιμπεριόλι.